Ránctalanítás, feszesítés kezelésprogramok

Tervezettség + folyamatosság = tartós szépség

Miért érdemes

kezelésprogramokban gondolkodni?

Azért, mert EGY (!) kozmetikai, vagy orvosesztétikai kezeléstől nem érdemes csodát várni.
Az általunk is alkalmazott, nem sebészi megoldásoknak a koncepciója az, hogy minimális megterheléssel, minimális gyógyulási idővel és a természetességet megőrizve állítsák helyre az arc harmóniáját, fiatalos jegyeit vagy késleltessék, hátráltassák a bőr és az arcvonások öregedését. Ebből következik, hogy se nem drasztikus, se nem teljes megoldásokban gondolkodunk egy-egy kezelés kapcsán.

Azonban TÖBB, kevéssé megterhelő és időközönként, de rendszeresen elvégzett beavatkozással sokkal természetesebb és sokkal tartósabb eredmény érhető el, mint műtéti úton. A jól felépített kezelési terv és a rendszeresség a kulcsa a tartós szépségnek. Erről szólnak 6 és 12 hónapos kezelésprogramjaink, amelyek egy-egy adott problémás régió intenzív kezelési tervét ölelik fel, hogy

A RÁNCOK NE EJTSENEK BARÁZDÁKAT
A MAGABIZTOSSÁGODON!

A kezelésprogramok kidolgozásánál figyelembe vettük, hogy a teljes ár megfizetése mellett lehetőség legyen 6 vagy 12 hónapra ütemezni a teljes díjat, kvázi havidíjként kezelve azt.

Fél-1 éves
kezelésprogramok

Hogyan épülnek fel

a kezelésprogramok?

Tudjuk, hogy az azonnali megoldást jelentő, látványosabb kezelések jóval népszerűbbek, mint a tartós és természetes javulást előidéző kezelések. Ezért a fél-1 éves kezelésprogramokban is megtartottuk ezeket a népszerű beavatkozásokat, de a tüneti kezeléssel szemben az oki terápiát helyeztük előtérbe: számos kevésbé látványos, nem azonnali hatású, de a tartós szépség elérésének szempontjából rendkívül hasznos kezeléssel egészítettük ki.

A csomagok összeállításánál az otthoni ápolástól a kozmetikai kezeléseken keresztül az apróbb orvosi beavatkozásokig minden kezelési szintet érintünk, hiszen nem célszerű csak invazív orvosi kezelést, vagy csak korlátozott hatásfokú otthoni vagy kozmetikai kezelést választani.

Minden arcesztétikai csomagunkra igaz, hogy az alábbi 4 szempontot veszi figyelembe:

 1. Bőrminőség javítás:

  a diszharmóniát okozó problémák kezelése (fénykárosodás, dehidratáltság, túl vastag vagy túl vékony hámréteg, szaruréteg, kóros pigmentáció, foltok, tág kapillárisok, kipirosodás, egyenetlenség)

 2. Volumen kompartmentek helyreállítása:

  az arcon mind az izmok, mind a mély és felületes zsírpárnák a csonthártyától a bőr szintjéig kötőszövetes rendszerekkel kapcsolódnak össze, ezek az arcot különböző kompartmentekre/rekeszekre osztják fel. Itt az öregedési folyamatok mindig volumenvesztést okoznak, a rekeszek egymásra csúsznak, a gravitációnak megfelelő síkokban, így kialakítva mélyebb redőket vagy megereszkedést.
  Ezeket az eltéréseket volumen pótlással tudjuk helyreállítani.

 3. Feszesség, kontúrozás:

  a kötőszövetekben kb. 25 éves kortól folyamatosan csökken a rugalmasságért felelős fehérjék koncentrációja (pl.: kollagén, elasztin). Ez okozhat felületes ráncokat, valamint nagyobb megereszkedést is. Ennek kezelését a kollagénkoncentráció növelésével, képződésének stimulációjával, valamint valódi lifting eljárásokkal végezzük.

 4. Bizonyos ráncokat a mimikai izmok több évtizedes aktivitása idéz elő. Ezek kezelését a specifikus izmok tónusának csökkentésével érhetjük el.

+ 1.

Prevenció, megelőzés:

A szépséget megőrizni, tartóssá tenni mindig egyszerűbb és kevésbé megterhelő, mint az öregedési folyamatokat visszafordítani. Ma már nem a ’80-as évek szépségideálját kergetjük, hanem a saját arcszerkezetünk, harmóniánk és a bőrünk egészségének minél hosszabb ideig – lehetőleg idős korunkig – történő megőrzésére törekszünk.

Jól hangzik, ugye? Ha szeretnél részt venni egy átfogó kezelésprogramban, nincs más dolgod, mint eljönni konzultációnkra, ahol pontosan kidolgozzuk a személyre szabott tervedet!

Időpontfoglalás konzultációra