CoolTech Define
zsírfagyasztás

Zsírleszívás helyett innovatív kriolipolízis
kezelés a látható kontúrokért!

A cooltech Define

zsírfagyasztásról

Sokak fejében még mindig él a kép, hogyha látványos eredményt akarnak elérni egy esztétikai beavatkozással, akkor annak kizárólag a tű és/vagy kés alá fekvés az útja. A jó hír, hogy vannak kevésbé megterhelő és elenyésző kockázattal járó, mégis hatékony eljárások, még a nemkívánatos zsírpárnák eltávolítására is. A Cooltech Define ilyen!

A Cooltech Define egy egyedülálló orvosesztétikai készülék, amely nem invazív (tű és szike nélküli) zsírfagyasztásos eljárással – kriolipolízissel – erősíti a testkontúrokat. A zsírfagyasztó gép a test szinte bármely területén, célzottan és kontrolláltan segíti a makacs zsírpárnák eltávolítását. A Cooltech Define technológiája a zsírsejtek „programozott halálán”, az ún. apoptózison alapszik: ellenőrzött és egyenletes hűtés hatására a zsírsejtekben található zsírsavak nagyrésze elfagy, kikristályosodik, majd a nyirokkeringés útján kiürül a szervezetből. A kezeléssel 2-10 centiméteres körfogatcsökkenés érhető el.

A zsírfagyasztás a sebészi zsírleszívás alternatívája, de kiküszöböli annak hátrányait: nincs altatás, nem igényel speciális utókezelést, nincs a kezelés után hosszas lábadozási, felépülési idő.

Centikben mérhető és látható eredmény
akár már egy kezelés után!

Időpontkérés konzultációra

Hogyan is működik pontosan

a Cooltech Define?

hogy működik a cooltech define zsírfagyasztás

A spanyol Cocoon Medical Cooltech Define gépe az FDA (Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának) tanúsítványával is rendelkezik, ami egyfajta garancia a biztonságra! A gép különleges hűtési technológiával működik, amely biztosítja a teljes zsírszövet ellenőrzött és egyenletes hűtését, ez teszi lehetővé a zsír egyre nagyobb százalékának eltávolítását kezelésről kezelésre. A gyártó saját klinikai tanulmányai alapján a Cooltech Define képes a kezelőfejbe (applikátorba) beszívott zsírtöbblet 90%-át elfagyasztani.

 • A kezelés előtt egy védőmembránt helyezünk a kezelendő területre, amely biztosítja a fagyási sérülések elleni védelmet.
 • A kontrollált hűtési folyamat során a kezelt területnek megfelelő applikátor használatával -10Cº -ra hűtjük célzottan a kezelt terület zsírszövetét, ezáltal a zsírsejteken belül megfagy és kikristályosodik a triglicerid.
 • A kezelés végén kézi és gépi masszázzsal törjük szét a zsírsejteket, amelyek a nyirokkeringés útján (kb. 6 hét alatt) távoznak a szervezetből.
 • A Cooltech kezelés biztonságosan és hatékonyan csökkenti a zsírsejtek mennyiségét, így segít megszabadulni a felesleges, makacs zsírpárnáktól.

Tudtad, hogy az ember adott számú zsírsejttel születik, amely mennyiség az évek során számszerűen nem változik? Hízás során ezek a meglévő zsírsejtek növekednek, gyarapodnak, fogyásnál pedig kisebbek lesznek. A Cooltech Define zsírfagyasztás során viszont végleges zsírsejtszámcsökkenés történik, emiatt a kezelt területen a visszahízás gyakorlatilag kizárt!

Mely területeken,
milyen problémákra

alkalmazható a Cooltech Define zsírfogyasztás?

A Cooltech Define gép többféle, összesen 9 kezelőfejjel használható: olyan applikátorai is vannak, melyekkel a nehezen megközelíthető testfelületek (pl. a toka, karok, térdek, comb oldalsó íve, “úszógumik”) is jól kezelhetők és van egy dupla-kezelőfej is, amely nagyobb térfogatú, hastájéki zsírtartalék esetén alkalmazható. Ezekkel az előnyökkel pedig köröket ver más kriolipolízisen alapuló technológiákra. Szóval, egy igazán cool módszer, hogy megszabadulj a zsírpárnáktól! 😉

mely területeken alkalmazható a zsírfagyasztás

A Cooltech Define előnyei

Látványos eredmény vágás nélkül

A Cooltech Define zsírfagyasztás a műtéti beavatkozásokkal járó összes kockázattól mentes, mégis 2-10 cm-es körfogatcsökkenés érhető el, már akár egy-két kezelés után is! Sőt, egyéb kezelésekkel - különösen a Venus LegacyTM-val - kombinálva a zsírbontást csúcsra járatjuk!

Fájdalommentes és nincs utána felépülési idő

A kezelés nem jár fájdalommal (különösen egy zsírleszíváshoz képest!), utána pedig a napi tevékenység is nyugodtan folytatható.

Diéta és sport nélkül is hatásos!

DE! természetesen fontos a rendszeres, könnyű mozgás, mely serkenti az anyagcserét és megakadályozza a további hízást (a megmaradt zsírsejtek növekedését), viszont az elfagyasztott zsírsejtek a kezelt területen többé már nem képződnek újra, hiszen végleges zsírsejtszámcsökkenés történik.

Hogyan zajlik

a Cooltech Define zsírfagyasztó kezelés?

hogyan zajlik a zsírfagyasztás a cooltech define-nal
 1. 1.
  Esztétikai konzultáció
  A kezelést minden esetben megelőzi egy alapos konzultáció, amely során megmérjük a zsírréteg vastagságát és tömöttségét, illetve felmérjük, hogy alkalmas vagy-e a kezelésre.
 2. 2.
  Kezelés
  A zsírfagyasztás megkezdése előtt egy speciális védőmembránt (Cool Gel Pad) helyezünk a kezelendő területre. Ez biztosítja, hogy a fagyás csak a sejtek szintjén történjen, a bőr és egyéb szövetek ne károsodjanak. A kezelt terület(ek)nek leginkább megfelelő applikátort (vagy applikátorokat) felhelyezzük, majd elindítjuk az egyedileg kalibrált kezelést. A vákuum célzottan szívja be a kezelendő területet és elkezdődik a kontrollált hűtési folyamat. A kezelt terület nagyságától függően a kezelés időtartama 50-70 perc. Egyidőben 3 területen 4 applikátor tudja végezni a zsírfagyasztást. A kezelés végén kézi és gépi masszázzsal törjük szét a zsírsejteket (ez picit kellemetlen lehet), amelyek a nyirokkeringés útján távoznak a szervezetből.
 3. 3.
  A Cooltech Define kezelés után
  A kezelt terület piros és esetleg haematómás lehet, ezért a tünetek megszűnéséig kerülni kell a meleg fürdőt, szaunát, szoláriumot, de a napi tevékenység a kezelést követően folytatható. Előfordulhat a terület átmeneti zsibbadása, érzéketlensége, ez pár nap vagy pár hét után magától elmúlik.
  A kezelés után (meg persze egyébként is) ajánlott a bőséges folyadékfogyasztás, ami elősegíti a méreganyagok, később az elpusztított zsírsejtek kiürülését. Fontos a rendszeres, könnyű testmozgás is, mely serkenti az anyagcserét és gátolja a hízást.
  A kezelés végső eredménye körülbelül 6-8 héttel később jelentkezik.
 4. 4.
  Ismétlés és/vagy kezeléskombináció
  Amennyiben több alkalomra van szükség az adott területen, az ismétlő alkalom 8 hét után lehetséges, és legfeljebb 4 kezelés vehető igénybe ugyanazon a területen. A legtutibb zsírbontó kombinációt a Venus Legacy™ kezeléssel érhetjük el – a két kezelést a Slim-me és Super Slim-me csomagok tartalmazzák. (Ezen kívül a Cooltech a tokafeszesítés kezelésprogramjába is remekül illeszkedik!)

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

a Cooltech Define zsírfagyasztással kapcsolatban

Nálam eredményes lesz a Cooltech Define kezelés?

A zsírfagyasztás eredményességét a zsírszövet vastagsága és minősége befolyásolja. A kezelés szempontjából a 20 mm-nél vastagabb, laza zsírszövet a legideálisabb. Fontos, hogy a túlsúlyt ez a kezelés nem oldja meg, nem is testsúlycsökkentésre irányul, de segíthet a test kontúrjainak visszaszerzésében.

A zsírfagyasztás ára érdekel. Mennyibe kerül a Cooltech Define kezelés?

A Cooltech Define zsírfagyasztás ára függ a kezelendő terület nagyságától és ezzel összefüggésben az alkalmazott applikátorok számától (a pontos árakat lásd lent).

Biztonságos a Cooltech Define?

Abszolút, ezt az FDA tanusítvány is alátámasztja. És természetesen szakértő kezek, alapos gép- és esztétikai ismeretek birtokában végzik a kezelést, így egy csepp okod sincs az aggodalomra! 🙂 Vannak persze esetek, amikor a Cooltech Define ellenjavallt, de a kontraindikációkról a kezelőd minden esetben tájékoztat. (Erről egyébként külön is írunk egy rövid összegzést kicsit lejjebb.)

Fájdalmas a zsírfagyasztás, a Cooltech Define kezelés?

Tekintve, hogy (kontrollált!) fagyasztásról beszélünk, teljes érzésmentességről nem beszélhetünk, de legfeljebb picit kellemetlen lehet a vákuum és hűtés kombinációja, nem fájdalmas.

Van mellékhatása?

A kezelt terület piros és esetleg haematómás lehet, ezért a tünetek megszűnéséig kerülni kell a meleg fürdőt, szaunát, szoláriumot, de a napi tevékenység a kezelést követően folytatható. Előfordulhat a terület átmeneti zsibbadása, érzéketlensége, ez pár nap vagy pár hét után magától elmúlik.

Meddig tart a Cooltech Define kezelés?

A kezelés ideje többnyire a kezelt felület(ek) nagyságától, az alkalmazott kezelőfejek számától függ, átlagosan 1-1 terület kezelése/alkalom 50-70 perc alatt elvégezhető. Egy területet legfeljebb 4 alkalommal lehet kezelni, 8 hét eltéréssel, de a saját kezelési tervedre és annak időtartamára a személyes konzultáció során kitérünk. 🙂

Mikor ellenjavallt a Cooltech Define?

Az alábbi esetekben a Cooltech Define zsírfagyasztást nem javasoljuk, kezelést nem végzünk:

 • visszér a kezelendő területen
 • hideg allergia (krioglobulinémia, Raynaud-kór, paroxizmális hideg hemoglobinuria
 • terhesség, szoptatás
 • műtéti hegek a területen
 • sérv
 • rosszindulatú daganatok
 • fertőző betegségek
 • kortikoszteroid-kezelés alatt álló páciensek
 • pszichiátriai betegek
 • szívritmus szabályzó, pacemaker, defibrillátor
 • krónikus vese, máj, keringési rendellenességek
 • vérképzőszervi betegségek
 • neuropathiák
 • aktív bőrbetegségek
 • autoimmun megbetegedések (lupus)
 • alkati tényezők (biztonságosan fagyasztható minimum mennyiségű zsírszövetnél kevesebb subcután testzsír van a kezelendő területen)

Venus Legacy vagy Cooltech Define?

Bár a két kezelés elsőre hasonlónak tűnhet, hiszen mindkettő segíti a testkontúrozást, mind a technológia, mind az eredmény tekintetében eltérőek. A Venus Legacy esetében rádiófrekvenciás zsírbontás történik, az eredmények kumulatívak, tehát minden egyes újabb kezelésalkalommal, a teljes sorozat után pedig még nagyjából 3-4 hónapig folyamatos javulást fogsz tapasztalni. A Cooltech Define esetében zsírfagyasztásról beszélünk, ami végleges zsírsejtszámcsökkenést eredményez. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az egyik jobb lenne a másiknál, sőt! Miért kellene mindenképp választani, ha kombinálni is lehet? 😉 Két szuper bérletünk is van (Slim-me, Super Slim-me), melyek mindkét kezelést tartalmazzák!

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

A Cooltech Define
kezelés ára

CoolTech Define® alakformáló kezelések 1 alkalom
Konzultáció ingyenes
Maxi kezelőfej 109 000 Ft
Nagy kezelőfej 74 000 Ft
2 nagy kezelőfej 119 000 Ft
Kis kezelőfej 50 000 Ft
2 kis kezelőfej 85 000 Ft

"Slim-me" csomag

Válogass újra magabiztosan a gardróbodban!

1 alkalom Cooltech Define kezelés
+ 4 alkalom Venus Legacy kezelés

Kedvezmény: az első alkalom Venus Legacy® kezelés ingyenes.

„Super Slim-me” csomag

Irány a kifutó!

1 alkalom Cooltech Define kezelés
+ 6 alkalom Venus Legacy kezelés

Kedvezmény: az első alkalom Venus Legacy® kezelés ingyenes.