Revitalize
mezoterápiás kezelések

Innovatív, egyedi mezoterápiás szérumok aktív összetevőkkel

A Revitalize

mezoterápiáról

A Revitalize termékek fejlesztését a gyártó My Med Aesthetics a szépségipari szakemberek folyamatos bevonásával végzi, így az eredmény nem is lehet más, mint egy igazán különleges termékcsalád. A mezoterápiás szérumok tartósak, természetesek, sterilek, kiegyensúlyozott hatóanyag-koncentrációjúak, és az áruk is kedvező. Kompatibilisek a világon található legtöbb kozmetikai eszközzel és kezelési protokollal, valamint keverhetők új szérum-koktélokat alkotva a hatás fokozásának érdekében.

A Revitalize márka ma már számos nemzetközi díjat és elismerést zsebelt be. Mind a szakma, mind a páciensek imádják és szerintünk TE is fogod!

Időpontot kérek konzultációra!
revitalize pen

Mi a mezoterápia?

A mezoterápia során nagyon pontos adagolással juttatjuk be az értékes hatóanyagokat tartalmazó készítményt a hám felső rétegébe (az epidermisbe és a dermis felső rétegébe, itt ugyanis már a bőrünk rugalmasságáért, egyenletességéért, egészségéért felelős anyagcsere folyamatok zajlanak). A mezoterápiára általánosságban is igaz, hogy csak a felső hámrégében dolgozunk és olyan apró, szemmel alig látható mikrotűkkel végezzük a kezelést, hogy szinte észre se veszik a páciensek. 🙂

A Revitalize mezoterápiáknál ez még azzal az extrával is kiegészül, hogy a kezelésekhez a speciális Revitalize Pen-t használjuk, ami optimalizálja a kezelést.

Mely területeken,
milyen problémákra

alkalmazhatók a Revitalize mezoterápiás kezelések?

Központunkban jelenleg 4 Revitalize mezoterápiás kezelés érhető el:

MyFiller Revitalize Pure

Revitalize Pure - Az erőteljes hidratálás szakértője

A Revitalize Pure egyedülálló formulája a kollagén és a nem keresztkötött hiauronsav tökéletes egyensúlyával rendelkezik. A kollagén fokozza az új rostok képződését, ugyanakkor javítja és megerősíti a meglévőket, a hialuronsav pedig fokozza a bőr hidratáltságát a kezelt területen. Minden bőrtípus textúrájának és tónusának regenerálására jó választás.

Alkalmazható striák, aknékból visszamaradt hegek, egyéb hegek és bőregyenetlenségek esetén a kézfejeken, arcon és nyakon egyaránt.

Kézfej

kézfej

Arc

arc

Nyak

nyak

MyFiller Revitalize Essence

Revitalize Essence - A mezoterápia jövője

A Revitalize Essence optimalizált potenciállal rendelkezik, amely a hozzáadott keresztkötési technológiával hidratálja a szöveteket, így biztosítva a sokkal hosszabban tartó hatást. A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav tökéletes egyensúlyának köszönhetően a nagymértékű hidratálási képesség robosztus viszkozitással párosul, ezáltal biztosítva a bőr megfelelő támogatását.
A kombinációnak köszönhetően a szérum egy „hibrid” termék, amely kiváló minőségben nyújtja a szérummal elérhető bőrrejuvenációt, valamint a dermális töltőanyagok koncepciójához hasonlóan fizikailag csökkenti a ráncokat és szűnteti meg a bőr egyenetlenségeit. Minden bőrtípushoz ajánlott, amely hidratálást és regenerációt igényel.

Alkalmazható az arcon, nyakon, kézfejeken, dekoltázson, de akár a hason, combokon, valamint egyéb rejuvenációt igénylő területeken is.

Arc

arc

Nyak

nyak

Kézfej

kézfej

dekoltázs

dekoltázs

has

has

combok

combok

MyFiller Revitalize Booster

Revitalize Booster - Egyedülálló, erősen regeneráló

A Revitalize Booster elősegíti a bőr helyreállítását, növelve annak öngyógyítási képességét.

A növekedési faktorok természetesen akkor keletkeznek, amikor a testünkön lévő seb a szövetek helyreállítását igényli. A frakcionált lézerek, a mikrotűs terápiák és az elektroporáció pontosan ugyanezen a folyamaton alapulnak = az orvos mikroszkopikus sebet hoz létre, amely beindítja az EGF-termelést.

A Revitalize Booster a legújabb generációs EGF (epidermális növekedési faktor). A Booster egy 53 aminosavból - amelyek széles körben jelen vannak a bőrben - álló fehérje.

Alkalmazható az arcon és testen egyaránt.

Arc

arc

test

test

MyFiller Revitalize Vitamins

Revitalize Vitamins - A bőr vitaminkészletéért felelős

A stressz, a túlzott napozás és a helytelen étrend öregíti az arc és a test megjelenését. A megfelelő állapot megőrzéséhez vagy a ragyogó és egészséges bőr helyreállításához, kezeljük megfelelően.

A Revitalize Vitamins speciális formulája 69 alapvető összetevőből áll, amelyek visszaadják a bőr bármilyen módon elveszett szépségét, és megőrzik azt. Összetevői között hialuronsavat, vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat és koenzimeket találhatunk, amelyek javítják és revitalizálják a bőrt.

Alkalmazható az arcon, nyakon, mellkason és kézfejeken egyaránt.

Arc

arc

Nyak

nyak

Mellkas

mellkas

Kézfej

kézfej

A Revitalize mezoterápiás

kezelések előnyei

Biztonságos és gyakorlatilag fájdalommentes beavatkozás

Nagyon alacsony megterheléssel jár a mikrotűs eljárásnak köszönhetően, így legfeljebb pici kellemetlenséget tapasztalsz majd.

Változatos kezelések

Mint ahogy fentebb olvashattad, a különböző célokhoz – hidratálás, regenerálás, vitaminos feltöltés, revitalizálás – eltérő kezelést választhatsz. És egyébként a szérumok egymással is kombinálhatók.
Bármelyikre is szavazol, 90 perc totális feltöltődéssel számolhatsz! 😉

Ismételhető

Egy terápiában 3 kezelés javasolt. Mivel a szérumok kompatibilisek a legtöbb kezelési protokollal, így más kezelésekkel is jól kombinálható. Ezzel kapcsolatban érdeklődj a kezelő szakembernél.

Hogyan zajlik

a Revitalize mezoterápiás kezelés?

Hogyan zajlik a Revitalize kezelés?
 1. 1.
  Konzultáció
  – Bár mikrotűs kezelésről van szó, ami alapvetően nem a kozmetikai kezelések területe, a Secret Medicalnal az orvosi háttér megléte lehetővé teszi, hogy esztétikai kezelő végezze a mezoterápiát. A konzultáción a kezelést végző kolléga felméri az alkalmasságod, megtörténik az anamnézis felvétele, valamint megbeszéljük az elképzeléseid és a kezelési lehetőségeket. Amennyiben nincs kizáró ok, akár már az első találkozásunkkor elvégezhető a kiválasztott Revitalize kezelés.
 2. 2.
  Kezelés
  – A mezoterápiát megelőző napon szükséges bőrradírozást alkalmazni. Ezt elvégezheted magad is otthon, de kozmetikai kezelést is választhatsz (ajánljuk figyelmedbe a HydraFacial kezeléseinket!).
  Közvetlenül a kezelés előtt megtisztítjuk a kezelendő területet, majd érzéstelenítő krémet helyezünk fel, amit 15 percig hagyunk hatni. Ezalatt kiválasztjuk a megfelelő Revitalize mezoterápiás szérumot. Ezután az érzéstelenítőt eltávolítjuk és nagyjából egy óra latt elvégezzük a kezelést.
  A kezelés végén a hátramaradt szérum beszívódását egy fátyolmaszkkal segítjük elő, majd egy nyugtató maszkot (SkinCeuticals Phyto corrective maszk) helyezünk fel, és gondoskodunk a fényvédelemről is.
 3. 3.
  Revitalize után
  – A tűs mezoterápiás kezelések után nem kell komoly mellékhatásokkal számolnod (esetleg minimális pirosodás, ödémásodás fordulhat elő), de fontos, hogy betartsd az alábbi szabályokat (melyekről természetesen a kezelésen tájékoztatunk)!
  • 24 óráig kozmetikum, smink nem használható, a retinolos, savas készítményeket pedig kerüld;
  • 1 napig az izzadással járó intenzív sportot, szaunát is mellőzd;
  • és mint mindig, figyelj a fényvédelemre, ne napozz és ne menj szoláriumba!
 4. 4.
  Ismétlés
  – Általában 3 alkalmas kezelés sorozatot ajánlunk.

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

a Revitalize mezoterápiás kezelésekkel kapcsolatban

A Revitalize mezoterápiás kezelés ára érdekel. Mennyibe kerül?

Az ár attól függ, hogy melyik kezelést választod. Egy alkalom Revitalize Pure 40.000 Ft, 3 alkalom 108.000 Ft. A Revitalize Essence és Revitalize Vitamin ára egyaránt 45.000 Ft, 3 kezelésé 121.500 Ft. Egy alkalom Revitalize Booster kezelés 47.000 Ft-ba kerül, 3 alkalom 126.900 Ft.

Mikor ellenjavallt a Revitalize mezoterápia?

18 éves kor alatt, terhesség, illetve szoptatás ideje alatt nem végzünk kezelést. Emellett kizáró ok a Revitalize bármely összetevőjével kapcsolatos allergia, valamint a hegesedési rendellenességek. A rendszeresen szedett gyógyszereidről, esetleges allergiákról a kezelés előtt tájékozódunk.

Fájdalmas a Revitalize mezoterápiás kezelés?

Mikrotűk, felhám és irharéteg, profi kezek… Szóval nem, legfeljebb pici kellemetlen érzést tapasztalhatsz, de jó eséllyel észre se veszed! 😊

Természetes lesz az eredmény?

Teljesen! Csupa-csupa hasznos, aktív hatóanyagot, és azokat is magas koncentrációban juttatjuk a bőrödbe, amelyek segítenek a bőröd állapotának javításában.

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

A Revitalize

kezelések ára

1 alkalom Bérlet (3 alkalom)
Revitalize Pure basic kezelés 40.000 Ft 108.000 Ft
Revitalize Vitalizáló kezelés 45.000 Ft 121.500 Ft
Revitalize Pigmentfolt kezelés 45.000 Ft 121.500 Ft
Revitalize Essence kezelés 45.000 Ft 121.500 Ft
Revitalize Heg kezelés 47.000 Ft 126.900 Ft
Revitalize Intenzív arcfeszesítő kezelés 47.000 Ft 126.900 Ft
Revitalize Stria kezelés 47.000 Ft 126.900 Ft
Revitalize szemkörnyék kezelés 45.000 Ft 121.500 Ft