Redensity
skinbooster kezelés

Orvosi mélyhidratálás, bőrfiatalítás
és revitalizáció

A Redensity skinbooster

kezelésről

A Redensity I. skinbooster kezelés egy új koncepciót jelent a mezoterápiák és a töltőanyagok (volumenpótlás) között. A bőr mélyén fejti ki sokoldalú hatását: mélyen hidratál, növeli a bőr rugalmasságát, bőrfiataltó és antioxidáns hatással is bír, ezek együttes eredménye a hosszútávú bőrminőségjavulás.

A bőr doppingszere!

A Redensity skinbooster kezelés része a fiatalkori (30-as éveink) prevenciónak, hiszen természetes odafigyelést jelent bőrünknek. Rendszeresen ismételhető és más kozmetikai, vagy orvosesztétikai kezelésekkel kiválóan kombinálható.

Mit jelent a skinbooster?

Mi a Redensity I.?

mi a skinbooster és mi a redensity

A skinbooster kezelések* abban különböznek a klasszikus hialurontöltéstől**, hogy a bőrbe juttatott készítmény a hialuronsavat nem keresztkötött, hanem lineárisan kötött formában tartalmazza, és csak pár ponton egyenletesen, a bőr felszínébe juttatjuk be a hatóanyagot. A skinbooster a hialuron mellett számos bioregenerátort – aminosavakat, vitaminokat – is tartalmaz, melyek a bőr számára fontos tápanyagok. Ezen építőkövek csökkenő jelenléte miatt indulnak meg a bőr öregedési folyamatai, tehát visszapótlásukkal rejuvenációt, azaz bőrfiatalítást érünk el. A bőrfiatalító hatás mellett kiemelendő antioxidáns hatása is, vagyis véd az oxidatív stresszel szemben, ezáltal a bőr egészségét szolgálja.

A Redensity skinbooster kezelés során használt Teosyal Redensity I. 100% tisztaságú hialuronsav alapú hatóanyag. Egy kezelés alkalmával 1 ml szérumot használunk, melyet a töltőanyagokkal ellentétben és a mezoterápiához hasonlóan nem a bőr alá, hanem a bőr rétegébe adunk be sok apró, fájdalommentes tűszúrással.

Jöhet egy dózis magabiztosság? 🙂

Időpontkérés konzultációra

*A skinbooster kezelések közé tartozik az Ejal 40 is, illetve „egy súlycsoport” a Nucleofill-lel és a mezoterápiával (pl. NCTF, PRP). Azt, hogy számodra melyik a legjobb, a személyes konzultáció alkalmával részletesen átbeszéljük.
**A hialuronsavas feltöltésről részletesen itt olvashatsz.

Mely területeken,
milyen problémákra

alkalmazható a Redensity I. skinbooster kezelés?

Prevenciós célból a középarc és az arc alsó harmadának kezelése a legjellemzőbb, de kezelhetjük a homlokot, valamint a nyakat és dekoltázs bőrét is.

mely területeken alkalmazható a redensity skinbooster kezelés

A Redensity skinbooster

kezelés előnyei

Biztonságos, fájdalommentes és gyors beavatkozás

A skinbooster kezelés csupán 15-25 perc, nincs lábadozási idő (mint pl. plasztikai beavatkozások után), sőt bevérzés, duzzanat sem jellemző, hiszen az érzéstelenítést követő apró, fájdalommentes tűszúrásokkal a bőr szintjét (nem pedig a mélyebb rétegeket) kezeljük.

Azonnali eredmény

A Redensity skinbooster kezelés után azonnal hidratáltabb, rugalmasabb lesz a bőr, visszanyeri természetes fényét, tónusát. A bőrminőség javulás folyamatosan, a kezelést követően napról napra válik láthatóvá. A terápia hatása 6-9 hónapon át tart.

Biztonságosan ismételhető és jól kombinálható

Egy skinbooster terápia során 3 kezelés javasolt 3 - 4 hetes időközönként, melyet évente 2x is megismételhetünk (jellemzően ősszel és tavasszal). A bőrmegújító protokollokban orvosesztétikai és kozmetikia kezelésekkel is jól kombinálható.

Hogyan zajlik

a Redensity Skinbooster kezelés?

hogyan zajlik a redensity skinbooster kezelés
 1. 1.
  Szakorvosi konzultáció
  Mivel injekciós kezelésről van szó, kizárólag orvos végezheti, ezért már az első alkalommal is a leendő orvosoddal fogsz konzultálni. A konzultáción felmérjük az alkalmasságod, megtörténik az anamnézis felvétele, valamint megbeszéljük az elképzeléseid és a kezelési lehetőségeket. Amennyiben nincs kizáró ok, akár már az első találkozásunkkor elvégezhető a Redensity skinbooster kezelés.
 2. 2.
  Kezelés
  A Redensity I. kezelés előtt fotót készítünk a kezelendő területről, majd érzéstelenítő krémmel kenjük be, ami 10-15 perc alatt hat. Ezt követően letöröljük a krémet és fertőtlenítjük a bőrt. Nagyjából 1 centiméterenként apró, a bőr szintjébe történő szúrásokkal elvégezzük a kezelést, majd jegeljük és krémmel utókezeljük a területet, és ismét fotót készítünk róla.
 3. 3.
  A Redensity skinbooster kezelés után
  A kezelés minimál invazív mivolta miatt nem kell mellékhatásokkal számolnod, de tartsd be az alábbi szabályokat (melyekről természetesen a kezelőorvosod is tájékoztatni fog)!
  • 24 óráig kozmetikum, smink nem használható;
  • 5 napig kerüld az izzadással járó intenzív sportot, szaunát;
  • 1 hétig fokozottan figyelj a fényvédelemre, ne napozz és ne menj szoláriumba!
 4. 4.
  Ismétlés és/vagy kezeléskombináció
  Egy kis ismétlés az ismétlésről: egy terápia során 3 kezelés javasolt 3-4 hetes időközönként, melyet évente 2x is megismételhetünk. A Redensity skinbooster szinte minden más kezeléssel kombinálható, bár egylépésben (azaz egy időpontban) ritkán végzünk el párhuzamosan más típusú beavatkozást is a Redensityvel. Azonban a bőrmegújító protokollokban orvosesztétikai és kozmetikai kezelésekkel is gyakran kombináljuk. Ha részleteiben is érdekel a dolog, mindenképp nézz rá Kezeléskombinációinkra és Kezelésprogramjainkra is!

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

a Redensity-vel kapcsolatban

Nekem szükségem lehet Redensity kezelésre?

A Redensity I. megelőzés céljából garantáltan jó választás, de ha biztosra mennél, gyere el ingyenes konzultációnkra és megbeszéljük a kezelési lehetőségeket!

A Redensity skinbooster kezelés ára érdekel. Mennyibe kerül?

1 kezelés ára 82.000 Ft, a 3 alkalmas skinbooster terápia ára 197.000 Ft.

Mikor ellenjavallt a Redensity kezelés?

18 éves kor alatt, terhesség, illetve szoptatás ideje alatt nem végzünk kezelést. Emellett az aktív bőrbetegség, gyulladás, fertőzés a kezelt bőrterületen kizáró ok. A rendszeresen szedett gyógyszereidről, esetleges allergiákról a kezelés előtt tájékozódunk.

Fájdalmas a Redensity skinbooster kezelés?

Határozottan nem! 🙂 A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk, ráadásul a szúrások a bőr szintjénél mélyebbre nem hatolnak. Teljesen biztonságos. Sőt, a kezelést követően sem kell mellékhatásokkal számolnod, azonnal visszatérhetsz a mindennapi rutinodhoz. Bevérzés, duzzanat sem jellemző, tekintettel a tűszúrások felületes mivoltára.

Redensity után kell otthon ápolnom a kezelt területet?

Nem, de be kell tartanod a kezelőorvosod utasításait (24 órán keresztül tilos a smink, kozmetikum használat; 5 napig tilos az izzadással járó sport, szauna; 7 napig tilos a napozás, szoli, és fontos a fényvédő használata!)

Természetes lesz az eredmény?

Igen, hiszen egyrészt a bőr számára fontos tápanyagokat és tiszta hialuronsavat tartalmaz, melyek a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat. Másrészt alapelvünk, hogy a Te saját, eredeti karaktered megőrizve, de a javítható, problémás területeket megdolgozva hozzuk ki a legtöbbet belőled.

Mennyi ideig tart a Redensity hatása?

A 3 alkalmas terápia (1 terápia = 3 kezelés, 3-4 hetes időközönként) körülbelül fél évig fejti ki bőrminőségjavító hatását. A terápia évente akár 2x is megismételhető, tavasszal és ősszel.

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

A Redensity Skinbooster

kezelés ára

Ár
Egy terület egy alkalmas kezelése 82.000 Ft
3 alkalmas skinbooster terápia 197.000 Ft