Megelőző
kezeléscsomagok

20-40 éves korosztálynak

A 20-40-es korcsoport

bőrének jellemzői

A bőr rugalmasságért felelős alkotói – pl. a kollagén vagy elasztin – még kellő mértékben vannak jelen, de termelődésük már alulmarad lebomlásukhoz képest, vagyis megindul a folyamatos csökkenésük. A fénykárosodás és más káros hatások, mint a dohányzás, a nem megfelelő étkezés, a stressz, az alvászavarok, vagy a légszennyezés és szélsőséges hőmérséklet még szembeötlő nyomot nem hagytak az arcbőrön, de mikroszkopikus változások már bekövetkeztek.

Ennél a korcsoportnál a megelőzésen van a hangsúly, az orvosesztétikában náluk tudjuk legnagyobb sikereket elérni, hiszen a bőr öregedését, állapotának romlását megelőzni mindig egyszerűbb és természetesebb, mint helyreállítani a károkat.

Hogyan épülnek fel

a kezelésprogramok?

Megelőzés I.
kezeléscsomag

  • 3 alkalom Venus Legacy kezelés
  • 3 alkalom HydraFacial kezelés
  • 3x1 ml Redensity I. skinbooster

Árak

Egy összegben: 386 000 Ft

Havi részletben (12x): 35 400 Ft

Megelőzés II.
kezeléscsomag

  • 3x1 ml Redensity I. skinbooster
  • 3 alkalom HydraFacial kezelés
  • 3 x 20 FTC bioszál

Árak

Egy összegben: 530 000 Ft

Havi részletben (12x): 48 600 Ft

Megelőzés III.
kezeléscsomag

  • 3x1 ml Redensity I. skinbooster
  • 3 alkalom HydraFacial kezelés
  • 3 x 30 FTC bioszál
  • 4 alkalom Venus Legacy kezelés

Árak

Egy összegben: 626 000 Ft

Havi részletben (12x): 57 400 Ft

Gyakori kérdések

a Megelőző kezeléscsomagokkal kapcsolatban

Melyik korcsoportba tartozom? Melyik kezeléscsomag a megfelelő számomra?

Az életkor vonatkozásában jó eséllyel kiderül, hogy melyik korcsoportba tartozol. Ugyanakkor vannak szerencsésebb és kevésbé szerencsés genetikájú emberek, akik életkoruknál alacsonyabb, vagy magasabb korcsoportba tartoznak, az arcbőrük biológiai kora alapján. Csomagvásárlás előtt mindig személyes konzultációt javaslunk.

Nincs túl nagy különbség a 20-40-es korcsoporton belüli személyek problémái között?

De, valóban minden arc és minden probléma egyedi, ugyanakkor a csomagok összeállításánál csak kezelési típusokat határoztunk meg, a felhasználás, azaz a kezelés maga mindig egyedi. Például: 2 ml hialuronsavat elhasználhatunk számos arcterületre, az viszont törvényszerű, hogy 2 ml volumenhiány már minden 2-es korcsoportba tartozó arcon jelentkezik.

Hogyan épül fel egy megelőző csomag?

A konzultáció alkalmával egyeztetünk egy provizórikus, éves kezelési tervet. 4-6 hetente várunk vissza szépülni, ami 8-12 kisebb kezelést jelent egy év alatt. Ezek között van kozmetikus által és van orvos által végzett beavatkozás is. Konkrét időpontot a következő lépés elvégzéséhez azonban elegendő egy-két héttel előre foglalni.

Ki lehet cserélni egy vagy akár több beavatkozást is a megelőző csomagon belül?

Amennyiben valamelyik megelőző kezelés nem komfortos számodra, úgy más beavatkozást fogunk javasolni helyette, ez ugyanakkor a csomag árát megváltoztathatja.

Lehet kezelésenként fizetni?

Nem, de a csomagok megvásárlására két lehetőség is van: vagy egyösszegben a teljes ár rendezése, vagy havidíj fizetése 12 hónapra bontva. A havidíjjal könnyű kalkulálni, hiszen a megelőző csomag összetételtől függően 60-100 euró között van.

Minden arc más és más, miért lenne pont az esztétikai megközelítés egyforma?