GentleMax Pro®
lézeres szőrtelenítés

Világelső eszközzel a tartósan sima, selymes bőrért

A GentleMax Pro®

tartós lézeres szőrtelenítésről

A GentleMax Pro® lézeres szőrtelenítéssel a lehető legbiztonságosabban és gyorsan - mindössze 6 alkalom alatt - érhető el a kívánt eredmény: a tartósan sima bőr. Ráadásul az első kezelés a Secret Medicalban ingyenes!

A Candela Gentle Pro szériás gépei már több, mint 20 éve járnak élen a lézeres szőrtelenítésben, világszerte több ezer bőrgyógyász és kozmetikus használja és ajánlja jó szívvel. A Candela GentleMax Pro® gépe a kategória legprecízebb és legkifinomultabb lézere a tartós szőrtelenítés piacán, a lézeres szőrtelenítés aranystandardja. Minden elvárt tulajdonságot magas szinten teljesít, legyen szó hatékonyságról, gyorsaságról vagy biztonságról.

Duál-hullámhosszú eszköz, amely az Alexandrite 755 nm-es lézert (I-III-as bőrtípus) egy nagy teljesítményű Nd:YAG 1064 nm-es lézerrel (IV-VI-os bőrtípus) egyesíti. Más gépekhez képest tehát minden bőrtípus esetén tökéletes eredménnyel alkalmazható és világosabb szőrzetet is jobban kezel.

Fontos tudnod, hogy a leghatásosabb eredmény akkor érhető el, ha minél nagyobb a kontraszt a bőr és a szőrszál színe között (minél sötétebb szőr és minél világosabb bőr) , annál több nyelődik el a szőrszálban, tehát annál hatásosabb a kezelés. A vörös, illetve világos szőke vagy ősz szőrszálak kevesebb pigmentet tartalmaznak, vagy csak minimálisan, ezekben az esetekben kevésbé hatásos a kezelés.

 • A lézersugár a szőrszál pigmentjében nyelődik el.
 • A lézerből származó energia felmelegíti a melanint a szőrszálban,
 • ezután a hő elvezetődik, lejut a szőrtüszőbe és denaturálja azt.
 • A kezelés komfortérzetének növelése érdekében a lézer speciális hűtéssel rendelkezik (milisecundumokkal a lövés előtt és után is hűt).

Ne sanyargasd magad tovább borotvával, epilátorral, gyantával…
Kukába velük,

VÁLASSZ TARTÓS MEGOLDÁST!

Időpont kérek konzultációra!

Mely területek

kezelhetők a GentleMax Pro®-val?

lézeres szőrtelenítés - arc

arc lézeres szőrtelenítése: áll, bajusz, pajesz, teljes arc, nyak

lézeres szőrtelenítés - karok

karok lézeres szőrtelenítése: alkarok, felkarok, kézfejek, ujjak, teljes karok

lézeres szőrtelenítés - lábak

lábak lézeres szőrtelenítése: lábszárak, combok, teljes lábak

lézeres szőrtelenítés - törzs

törzs lézeres szőrtelenítése: mellkas, mellbimbók körül, has, teljes front, vállak, hát

lézeres szőrtelenítés - hajlatok

hajlatok lézeres szőrtelenítése: hónaljak, bikinivonal, teljes intim terület, fenék

A GentleMax Pro®

lézeres szőrtelenítés előnyei

Valóban tartós eredmények

A lézeres szőrtelenítő kezelés eredménye az egyéni tényezők és a szőrszálak ciklikus növekedése miatt eltérő lehet, de a legpesszimistább forgatókönyv szerint is évekig tartó hatással számolhatsz. Bizonyos területeken azonban nem ritka a végleges szőrtelenítés, az életre szóló szőrtelenség sem!

Maximális komfort, teljes biztonság

Bár maga a kezelés nem jár kifejezett fájdalommal, legfeljebb picit kellemetlen, de a komfortérzet növelése érdekében a lézer speciális hűtéssel rendelkezik. A szabadalmaztatott DCD (Dynamic Cooling Device) technológiának köszönhetően azonnal hűti a kezelt bőrfelületet és védi a bőrt.

Gyors kezelésidő

A GentleMax Pro® gyorsabb lézerimpulzusokat, nagyobb területen képes leadni, jelentősen lerövidítve a kezelés és az esetlegesen vele járó kellemetlen érzés idejét. Még egy bónusz: nincs szükség semmilyen géllel / krémmel bekenni a kezelt felületet, így a lézerfény közvetlenül a szőrszálban nyelődik el, és letisztítani sem kell a lövések után a bőrt (= tisztább kezelés).

Hogyan zajlik

a GentleMax Pro® lézeres szőrtelenítés?

hogyan zajlik a lézeres szőrtelenítés
 1. 1.
  Konzultáció
  A lézeres szőrtelenítő kezelést megelőzi egy személyes konzultáció, amely során meghatározzuk a bőrtípusod és összeállítjuk a személyre szabott kezelési tervedet. Illetve a kezelés megkezdése előtt tesztvillantást is végzünk.
 2. 2.
  Előkészületek
  Az előzetesen leborotvált (ez a te feladatod!) kezelendő területet lefertőtlenítjük, majd a szemölcsöket, pigmentfoltokat, anyajegyeket fehér testceruzával bejelöljük (ezáltal blokkolva a kijelölt területeken a lézert – tudod, a lézer a pigmentben nyelődik el). Ezután a kezelés maximális pontossága érdekében fehér ceruzával négyzetekre osztjuk a kezelendő területet. Fő az óvatosság, ezért a kezelés ideje alatt a te, és a kezelést végző szakember szemét is védőszemüveg óvja a lézersugártól.
 3. 3.
  Kezelés
  A lézer villanásait enyhe csípő, szúrós érzés kísérheti, amit a kezelőfejben lévő hűtés mérsékel. A kezelést végző szakember lassan, centiről-centire haladva megy végig a kezelőfejjel a választott területen, ezért a kezelési idő a kezelt terület nagyságától függ (pl.: hónalj kb. 5-10 perc, comb, lábszár 40 perc).
 4. 4.
  A lézeres szőrtelenítés után
  Mivel lézeres kezelésről van szó, így az irritáció és a bőrkárosodás elkerülése érdekében van néhány szabály, amit be kell tartani, illetve olyan tevékenységek, amiket tilos végezni. Ilyen például, hogy a kezelést követő 1-2 napban tilos a szauna, illetve a forró fürdőzés. A kezelés teljes időtartama alatt a napozás, illetve a szolárium használata tilos, ugyanis az UV hatására hyperpigmentáció (apró barna, sötétbarna foltok) alakulhat ki. Ennek elkerülése érdekében a kezelés teljes időtartama alatt javasolt 50 faktoros fényvédőt is használni. Továbbá kerülni kell a kozmetikumok és irritáló anyagok (testápoló, smink) használatát a kezelés napján, utána viszont azonnal visszatérhetsz szokásos tevékenységeidhez.
 5. 5.
  Ismétlés és/vagy kezeléskombináció
  A teljes kezelési idő függ a kezelés helyétől és a szőrnövekedés intenzitásától, a szőrszálak színétől és mennyiségétől. A kezelések között általában 4-5 hétnek kell eltelnie, összesen 4-6 kezelés szükséges. A kezeléssorozatot követően az esetleges alvó szőrtüszők és hormonális változások miatt 1-3 évente fenntartó kezelésre (1 alkalom) lehet szükség.
  Izgalmas kombinációt jelenthet „Always Fresh” csomagunk, a hónalj területén izzadásgátlással egybekötött tartós szőrtelenítés, amellyel 2 problémának inthetsz búcsút egy csapásra!

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban

Végleges szőrtelenítés? Tényleg örökre megszabadulhatok a nemkívánt szőrtől?

Biztos észrevetted, hogy következetesen nem használtuk a végleges szőrtelenítés kifejezést. Ennek az az oka, hogy szerintünk félrevezető lenne. Ugyanis az esetleges alvó szőrtüszők és hormonális változások miatt 1-3 évente fenntartó kezelésre (1 alkalom) lehet szükség. Viszont ez azt is jelenti, hogy legrosszabb esetben is évekre megoldódik a szőrtelenítés problémája. 🙂 És egyébként egyes területeken nem ritka a végleges szőrtelenítés, az életre szóló szőrtelenség sem!

Nálam eredményes lesz a tartós szőrtelenítés a GentleMax Pro®-val?

Ezt látatlanban nehéz megállapítani, hiszen az egyéni adottságok (bőr- és szőrtípus) nagyban befolyásolják. Éppen ezért javasoljuk az első kezelés előtt ingyenes konzultációnkat, ahol felmérjük a bőröd állapotát, számba vesszük a lehetőségeket és elkészítjük a személyre szabott kezelési terved. Így pontosan tudni fogod, hogy milyen eredmények várhatóak az esetedben.

IPL vagy lézeres szőrtelenítés… Kaphatók otthoni villanófényes szőrtelentő gépek. Miért ne azt vegyek?

Azt már tudod, hogy mit tud a GentleMax Pro® más orvosi, professzionális felhasználású gépekhez képest, de az IPL szőrtelenítő gépekről még tényleg nem esett szó, pedig sok helyen kaphatók, nem is olcsóak. Mi a különbség?

Kézenfekvő válasz, hogy az otthoni gép nem orvosi gép. Vagyis az eredmény más lesz, hiszen az IPL nem tud olyan mélységbe lemenni, mint a profi lézerek. Az otthoni villanófényes szőrtelenítő gépek inkább csak lassítják a szőrnövekedést, esetleg ritkítják a mennyiséget, de rendszeresen foglalkoznod kell majd szőrtelenítéssel, nem lesz tartós az eredmény.

Aztán ott van még a gépkezelés kérdésköre. A GentleMax Pro®-t nagyon speciálisan, személyre szabottan kalibráljuk be minden egyes kezelésed alkalmával. Ez bizony szakképzettséget igényel, ezért az esztétikai kezelők alapos oktatáson vesznek részt és többéves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Könnyen belátható, hogy egy otthoni kütyü nem tudja ezt a szintet hozni.

Tény: nem mindenki alkalmas a tartós lézeres szőrtelenítésre. Ezt már többször hangsúlyoztuk, és az ingyenes konzultáció alkalmával is átbeszéljük (ezért is megéri eljönnöd). Ha viszont beruházol egy otthoni gépre, de mégsem alkalmas (esetleg túltoltad és kiszőkültél), akkor bizony súlyos tízezreket dobtál ki az ablakon, és akár komoly sérülésekkel is végződhet, ha nem szakavatott kéz végzi a kezelést.

Tehát, mi mindenképpen azt javasoljuk, hogy gyere el hozzánk konzultációra és mindent megbeszélünk, és akár bele vághatunk a sűrűjébe! 😉

A GentleMax Pro® tartós szőrtelenítés kezelés ára érdekel. Mennyibe kerül?

A lézeres szőrtelenítés ára elsősorban a kezelt terület nagyságától függ. Ezzel összefüggésben külön árazást alakítottunk ki női és férfi pácienseink részére, illetve testrészenként, testcsoportonként. A Secret Medicalnál a lézeres szőrtelenítés egyébként 18-20.000 Ft/alkalomtól indul, az oldal alján részletesen láthatod az árakat. Mivel jellemzően egy terület kezelése több, általában 6 alkalmat is igénybe vehet, bérleteket dolgoztunk ki, melyek esetében a 6. alkamat ingyen, ajándékba kapod tőlünk. 🙂

Biztonságos a GentleMax Pro® tartós szőrtelenítés?

Mint minden szépészeti kezelésnél, természetesen itt is vannak kockázatok, de ezek a GentleMax Pro® lézer esetében minimálisak. Az előzetes konzultáció során tapasztalt kollégáink meghatározzák a bőrtípusod és az esetleges rizikófaktorokat, így a kezelés biztonságos. Nincs okod az aggodalomra. 🙂

Van mellékhatása?

A kezelést követően a bőr kipirosodhat, de ez néhány óra alatt elmúlik. Ez a bőrpír a lézeres kezelések velejárója (nem számottevőbb, mint epillálás vagy gyanta után). A kezelt területen ritkán előfordulhat felületi égési sérülés, pici hólyagok. Konzervatív kezeléssel jól gyógyul, nem ejt maradandó sérülést a bőrön.

Mikor ellenjavallt a GentleMax Pro®?

Bár a kezelés minden bőrtípusnál elvégezhető, az alábbi problémák fennállása esetén nem alkalmazható a GentleMax Pro® lézeres szőrtelenítés:

 • Fényérzékeny bőr;
 • Akut lázas vagy gyulladásos megbetegedés;
 • Herpes simplex;
 • Kezeletlen cukorbetegség;
 • Epilepsia;
 • Terhesség, szoptatás;
 • Daganatos megbetegedések;
 • Potens bőrgyógyászati készítmények, bizonyos antibiotikumok alkalmazása;
 • 17 éven aluliaknak nem ajánlott a kezelés;
 • Hormonális egyensúly zavarai;
 • A magas pigmentáltság miatt a tetoválás (a kezelendő területen) kizáró ok.

Fáj a GentleMax Pro® lézeres szőrtelenítés?

A lézeres szőrtelenítés természetéből adódóan nem teljesen érzésmentes, viszont a GentleMax Pro® a szabadalmaztatott, beépített DCD (Dynamic Cooling Device) technológiának köszönhetően azonnal (milisecundumokkal a lövés előtt és után is) hűti a kezelt bőrfelületet, így a kezeléshez mérten, profi kezek között (!) a legkevésbé kellemetlen megoldást biztosítja! 🙂

A kezelés után kell otthon ápolnom a kezelt területet?

Nem, viszont be kell tartanod a kezelő kolléga utasításait, ugyanis bizonyos tevékenységek nem végezhetők közvetlenül lézeres szőrtelenítés után, illetve a kezelés teljes időtartama alatt! (Napozás, szoli, szauna, forrófürdő, kozmetikumok, krémek 1-2 napig kerülendők, fényvédő használata szükséges. Az esztétikai kezelőd természetesen ezekről tájékoztat.)

Mennyi ideig tart a hatása?

A kezelés tartóssága nagyban függ az egyéni anatómiai adottságoktól. Mint a legtöbb esztétikai kezelés esetében, 1-1 fenntartó kezelés idővel indokolt lehet, hiszen a szőr ciklusokban nő, lehetnek alvó szőrtüszők vagy hormonális változások is befolyásolhatják. Ettől függetlenül „legrosszabb” esetében is évekre szóló eredményekről beszélünk, de nem ritka az élethosszig tartó szőrtelenség sem bizonyos területeken.

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

A GentleMax Pro®

lézeres szőrtelenítés ára

Biztos találkoztál már pénzvisszafizetési garanciával és egyéb, kevésbé átlátható, nehezen érvényesíthető garanciaprogramokkal, miközben a lézeres szőrtelenítés ajánlatokat böngészted. Nos, mi ennél jobbat kínálunk Neked:

NÁLUNK AZ ELSŐ KEZELÉS INGYENES!

De hol van a trükk? Nincs, mert nincs szükség rá! Hiszen a világ legjobb orvosi szőrtelenítő lézerét használjuk, így biztosak vagyunk a sikerben és az elégedettségben. Ezt a biztonságot és bizalmat szeretnénk megosztani Veled azáltal, hogy az első alkalom díjmentes (1 terület/páciens). Fizetni csak akkor szükséges, ha ezt követően bizalmat szavazol nekünk és visszatérsz kezelésre. Itt választhatsz alkalmi, vagy bérletes lehetőségeink közül.

LézerszezON akció december 31-ig: -25% alkalmanként, -50% bérletre

 

HÖLGYEK

URAK

HÖLGYEK

URAK

Ár/1 alkalom

Ár/1 alkalom

Bérlet ár/6 alkalom (5+1)

Bérlet ár/6 alkalom (5+1)

Arc

Bajusz

18.000 Ft 13.500 Ft

21.000 Ft 15.750 Ft

90.000 Ft 45.000 Ft

105.000 Ft 52.500 Ft

Áll

18.000 Ft 13.500 Ft

21.000 Ft 15.750 Ft

90.000 Ft 45.000 Ft

105.000 Ft 52.500 Ft

Pajesz

18.000 Ft 13.500 Ft

21.000 Ft 15.750 Ft

90.000 Ft 45.000 Ft

105.000 Ft 52.500 Ft

Áll-bajusz

30.000 Ft 22.500 Ft

35.000 Ft 26.250 Ft

150.000 Ft 75.000 Ft

175.000 Ft 87.500 Ft

Áll-bajusz-pajesz

43.200 Ft 32.400 Ft.

54.000 Ft 40.500 Ft

216.000 Ft 108.000 Ft

270.000 Ft 135.000 Ft

Szemöldök között

10.000 Ft 7.500 Ft

15.000 Ft 11.250 Ft

50.000 Ft 25.000 Ft

75.000 Ft 37.500 Ft

Orca

18.000 Ft 13.500 Ft

25.000 Ft 18.750 Ft

90.000 Ft 45.000 Ft

125.000 Ft 62.500 Ft

Szakáll kontúrozás

-

30.000 Ft 22.500 Ft

-

150.000 Ft 75.000 Ft

Teljes arc

63.000 Ft 47.250 Ft

72.000 Ft 54.000 Ft

315.000 Ft 157.500 Ft

370.000 Ft 185.000 Ft

Nyak

Teljes nyak (elöl, hátul)

36.000 Ft 27.000 Ft

40.000 Ft 30.000 Ft

180.000 Ft 90.000 Ft

200.000 Ft 100.000 Ft

Karok

Alkarok

35.000 Ft 26.250 Ft

42.000 Ft 31.500 Ft

175.000 Ft 87.500 Ft

210.000 Ft 105.000 Ft

Felkarok

30.000 Ft 22.500 Ft

35.000 Ft 26.250 Ft

150.000 Ft 75.000 Ft

175.000 Ft 87.500 Ft

Alkarok-kézfejek-ujjak

35.000 Ft 26.250 Ft

50.000 Ft 35.000 Ft

175.000 Ft 87.500 Ft

250.000 Ft 125.000 Ft

Teljes karok (alkarok,

felkarok)

60.000 Ft 45.000 Ft

65.000 Ft 48.750 Ft

300.000 Ft 150.000 Ft

325.000 Ft 162.500 Ft

Teljes karok (alkarok,

felkarok, kézfejek és ujjak)

65.000 Ft 48.750 Ft

70.000 Ft 52.500 Ft

325.000 Ft 162.500 Ft

350.000 Ft 175.000 Ft

Lábak

Lábszárak

55.000 Ft 41.250 Ft

73.000 Ft 54.750 Ft

275.000 Ft 137.500 Ft

365.000 Ft 182.500 Ft

Combok

69.000 Ft 51.750 Ft

76.000 Ft 57.000 Ft

345.000 Ft 172.500 Ft

380.000 Ft 190.000 Ft

Teljes lábak (combok, lábszárak, lábfejek és ujjak)

110.000 Ft 82.500 Ft

135.000 Ft 101.250 Ft

550.000 Ft 275.000 Ft

675.000 Ft 337.500 Ft

Lábfej, ujjak

15.000 Ft 11.250 Ft

20.000 Ft 15.000 Ft

75.000 Ft 37.500 Ft

100.000 Ft 50.000 Ft

Teljes lábak (combok, lábszárak)

105.000 Ft 78.750 Ft

126.000 Ft 94.500 Ft

525.000 Ft 262.500 Ft

630.000 Ft 315.000 Ft

Törzs

Mellkas

46.000 Ft 34.500 Ft

68.000 Ft 51.000 Ft

230.000 Ft 115.000 Ft

340.000 Ft 170.000 Ft

Has

46.000 Ft 34.500 Ft

55.000 Ft 42.250 Ft

230.000 Ft 115.000 Ft

275.000 Ft 137.500 Ft

Teljes front (mellkas, has)

78.000 Ft 58.500 Ft

105.000 Ft 78.750 Ft

390.000 Ft 195.000 Ft

525.000 Ft 262.500 Ft

Vállak

30.000 Ft 22.500 Ft

35.000 Ft 26.250 Ft

150.000 Ft 75.000 Ft

175.000 Ft 87.500 Ft

Hát

66.000 Ft 49.500 Ft

75.000 Ft 56.250 Ft

330.000 Ft 165.000 Ft

375.000 Ft 187.500 Ft

Hát + vállak

81.000 Ft 60.750 Ft

93.500 Ft 70.125 Ft

405.000 Ft 202.500 Ft

467.500 Ft 233.750 Ft

Hascsík

21.000 Ft 15.750 Ft

23.000 Ft 17.250 Ft

105.000 Ft 52.500 Ft

115.000 Ft 57.500 Ft

Mellbimbók körül

21.000 Ft 15.750 Ft

23.000 Ft 17.250 Ft

105.000 Ft 52.500 Ft

115.000 Ft 57.500 Ft

Hajlatok

Hónaljak

28.000 Ft 19.600 Ft

35.000 Ft 26.250 Ft

140.000 Ft 70.000 Ft

175.000 Ft 87.500 Ft

Bikinivonal

25.000 Ft 18.750 Ft

-

125.000 Ft 62.500 Ft

-

Teljes intim terület (fenék vonallal)

35.000 Ft 26.250 Ft

50.000 Ft 37.500 Ft

175.000 Ft 87.500 Ft

250.000 Ft 125.000 Ft

Teljes fenék (fenék vonallal)

35.000 Ft 26.250 Ft

50.000 Ft 37.500 Ft

175.000 Ft 87.500 Ft

250.000 Ft 125.000 Ft

Hónalj + bikinivonal

38.000 Ft 28.500 Ft

-

190.000 Ft 95.000 Ft

-

Hónalj + teljes intim + fenék vonal

54.000 Ft 40.500 Ft

68.000 Ft 51.000 Ft

270.000 Ft 135.000 Ft

340.000 Ft 170.000 Ft

„Always Fresh” csomag

A hónaljak kezelése iránti kereslet nem csak szexuális preferenciák, divat trendek mentén alakult ki, de az általános higiéné is fontos szempont. Always Fresh csomagunkban a végleges hónalj szőrtelenítés programját izzadásgátlással kapcsoltuk össze, amely kedvelt kombináció férfiaknál és nőknél egyaránt.

2 alkalom izzadásgátlás 6 alkalom lézeres szőrtelenítéssel kombinálva

Ár:
Egy összegben: 291.000 Ft
Havonta: 26.700 Ft (12x)