Nucleofill kezelés

Egy kezelés, mely újraprogramozza
a bőr sejtjeit

A Nucleofill kezelésről

A Nucleofill egy modern anti-aging kezelés, amely három fronton is felveszi a harcot az öregedéssel szemben, ugyanis antioxidáns, hidratáló és lifting hatású egyszerre.

Atekintetben hasonló az Ejal 40-hez, hogy szintén egy „belépő” kezelés (átmenet a kozmetikai és orvosi filler kezelések között, előbbit kiegészíti, utóbbit megalapozza), amely során kitüntetett pontokba injektálunk. A Nucleofill esetében azonban 5-5 pontba juttatjuk a bőrbe a szérumot, egy kezelés alkalmával 1,5 ml szérumot használunk, azaz orcánként 5x0,15 ml-t. Itt nem hialuronsavat, hanem polinukleotidokat (Polydeoxiribonucleotidokat – PDRN) használunk stimulációra. A polinukleotidok nem csak stimuláló környezetet jelentenek a sejtek számára, azaz nem csak egy folyamat révén közvetetten érünk el megújulást, hanem direkt módon, a sejtmembrán receptorain keresztül újraprogramozzuk a sejteket. (Ezzel segítve tartalékaik mozgósítását, extra működésre sarkalva a sejteket.)

Persze van biorevitalizáló hatása is a Nucleofillnek. Azáltal, hogy optimális környezetet biztosít a sejtek számára, indirekt módon is segít a magasabb kollagénszint elérésében, ezáltal a sejtmegújításban és az egyensúly fenntartásában.

Végül, de nem utolsó sorban antioxidáns hatású is, vagyis véd a káros szabad gyökök ellen és gyulladáscsökkentő hatású is.

Semmi varázslat,
100% tudomány!

Időpontkérés konzultációra

*A Nucleofillel „egy súlycsoportba” tartoznak a skinbooster kezelések, azaz az Ejal 40 és a Redensity is. A 3 fő különbség a skinboosterekhez képest: szérum-hatóanyag, hatásmechanizmus, kezelési mód. Azt, hogy számodra melyik a legjobb, a személyes konzultáció alkalmával részletesen átbeszéljük.

Mely területeken
milyen problémákra

alkalmazható a Nucleofill kezelés?

A kezelést elsősorban 40 éves kor felett ajánljuk bőrmegújításra

 • fáradt, fakó bőr esetén
 • oxidatív stressztől, napfénytől megviselt bőrre
 • bőröregedés jeleinek csökkentésére
 • striák, sebészeti hegek nyomának mérséklésére

Nucleofillel lehet tokát is kezelni, vagy kifejezetten az arc alsó harmadát. Ezesetben az injektálási pontok helyett kanüllel oszlatjuk el a szérumot a kezelési területen.

Központunkban elérhető a Nucleofill Soft Plus Eyes szérum is, amely a szemkörnyék bőrének megújítását célozza töltőanyagok nélkül. Alkalmas sötét karikák, szem körüli ráncok kezelésére és a bőr tömörítésére, feszesítésére. Sebészeti (szemhéjplasztika, face lifting) és lézeres kezelés előtt és után szintén kiváló választás.

milyen problémákra alkalmazható a nucleofill kezelés

A Nucleofill kezelés előnyei

Biztonságos, fájdalommentes és gyors beavatkozás

A kezelés csupán 15-25 perc, nincs utána lábadozás (mint pl. plasztikai beavatkozások után). Ráadásul bevérzés, duzzanat sem jellemző, hiszen az érzéstelenítést követő apró, fájdalommentes tűszúrásokkal a bőr szintjét (nem pedig a mélyebb rétegeket) kezeljük.

Tuti anti-aging hatás töltés nélkül!

A Nuclefofill közvetlenül nyomja meg a (re)startgombot, komplex arckezelések során megszokott számos szúráspont nélkül: a megfelelő pontokba juttatva mozgósítja a tartalékokat, extra működésre bírja a sejteket. 120%-ot hoz ki arcbőröd sejtjeiből, tényleg minimál invazív kezelés keretében.

Biztonságosan ismételhető és jól kombinálható

Egy terápia során 4 kezelés javasolt két hetes szünetekkel, majd 3-6 havonta fenntartó kezeléssel lehet biztosítani a tartós eredményt. Az orvosi kezeléseket jól megalapozza, a kozmetikai kezeléseket pedig megkoronázza, tehát kiválóan kombinálható más esztétikai kezelésekkel.

Hogyan zajlik

a Nucleofill kezelés?

hogyan zajlik a nucleofill kezelés
 1. 1.
  Orvosi konzultáció
  Mivel injekciós kezelésről van szó, kizárólag orvos végezheti, ezért már az első alkalommal is a leendő orvosoddal fogsz konzultálni. A konzultáción felmérjük az alkalmasságod, megtörténik az anamnézis felvétele, valamint megbeszéljük az elképzeléseid és a kezelési lehetőségeket. Amennyiben nincs kizáró ok, akár már az első találkozásunkkor elvégezhető a Nucleofill kezelés.
 2. 2.
  Kezelés
  A Nucleofill kezelés előtt fotót készítünk a kezelendő területről, majd érzéstelenítő krémmel kenjük be, ami 10-15 perc alatt hat. Berajzoljuk a biorevitalizációs pontokat, majd 5-5 szúrással beinjektáljuk a szérumot a bőr szintjébe. Ezt követően kis jegeléssel tesszük komfortosabbá a kezelés végét, végül újabb fotót készítünk az arcodról.

  Nucleofill Eyes kezelésnél a hatóanyagot apró tűszúrásokkal juttatjuk be a szem körüli területre.

  A kezelés nagyjából 30 percet vesz igénybe, és a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően szinte fájdalommentes.

 3. 3.
  A Nucleofill kezelés után
  Szemkörnyék kezelést követően esetenként enyhe duzzanat, és igen ritkán egy-egy pontnál bevérzés előfordulhat, de összességében a Nucleofill kezelés minimál invazív mivolta miatt nem kell mellékhatásokkal számolnod, de tartsd be az alábbi szabályokat (melyekről természetesen a kezelőorvosod is tájékoztatni fog)!
  • A kezelt területet pár napig tilos nyomkodni;
  • 24 óráig kozmetikum, smink nem használható;
  • 5 napig kerüld az izzadással járó intenzív sportot, szaunát;
  • 1 hétig fokozottan figyelj a fényvédelemre, ne napozz és ne menj szoláriumba!
 4. 4.
  Ismétlés és/vagy kezeléskombináció
  A kezelést egy terápián belül 2 hetente, összesen 4 alkalommal végezzük, 3-6 havonta pedig fenntartó kezelést ajánlunk. A bőrmegújító protokollokban orvosesztétikai és kozmetikai kezelésekkel is gyakran kombináljuk. Ha részleteiben is érdekel a dolog, részletesebben tájékozódhatsz Kezeléskombinációink és Kezelésprogramjaink között!

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

a Nucleofill kezeléssel kapcsolatban

Miért pont Nucleofill? Miért nem a hasonló EJAL 40 vagy Redensity skinbooster kezelés?

Jogos kérdés, hiszen hasonlóak, de látatlanban erre nem tudunk válaszolni. De erre való a konzultáció! Gyere el, és megbeszéljük, hogy melyik lenne a leghasznosabb számodra. 🙂

A Nucleofill kezelés ára érdekel. Mennyibe kerül?

1 kezelés ára 75.000 Ft, a 4 alkalmas kezeléssorozat ára 240.000 Ft.

Mikor ellenjavallt a Nucleofill kezelés?

18 éves kor alatt, terhesség, illetve szoptatás ideje alatt nem végzünk kezelést. Emellett az aktív bőrbetegség, gyulladás, fertőzés a kezelt bőrterületen kizáró ok. A rendszeresen szedett gyógyszereidről, esetleges allergiákról a kezelés előtt tájékozódunk.

Fájdalmas a Nucleofill kezelés?

Nem, nem fáj! 🙂 A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk, ráadásul a szúrások a bőr szintjénél mélyebbre nem hatolnak, utána pedig jegeléssel csökkentjük az esetleges kellemetlenséget. Sőt, a kezelést követően sem kell mellékhatásokkal számolnod, azonnal visszatérhetsz a mindennapi rutinodhoz. Bevérzés, duzzanat sem jellemző, tekintettel a tűszúrások felületes mivoltára.

Nucleofill után kell otthon ápolnom a kezelt területet?

Nem, de be kell tartanod a kezelőorvosod utasításait (24 órán keresztül tilos a smink, kozmetikum használat; 5 napig tilos az izzadással járó sport, szauna; 7 napig tilos a napozás, szoli, és fontos a fényvédő használata!)

4x kell kezelni egy terápián belül. Nem lesz túltöltve az arcom? Természetes lesz az eredmény?

Nem lesz túltöltve, hiszen a Nucleofill nem töltőanyag, a beadott szérum kb. 15 nap alatt teljesen lebomlik és kiürül a szövetekből. Ezért is ismételjük meg a kezelést a terápián belül 2 hetente. Természetes az eredmény, hiszen itt a sejtek működését fokozzuk. Na meg persze alapelvünk, hogy a Te saját, eredeti karaktered megőrizve, de a javítható, problémás területeket megdolgozva hozzuk ki a legtöbbet belőled. 🙂

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

A Nucleofill kezelés ára

Év végi akció december 31-ig: 10% kedvezmény

Kezelés 1 alkalom 4 alkalmas bérlet
Nucleofill Medium vagy Strong (1,5 ml) 110.000 Ft 99.000 Ft 350.000 Ft 315.000 Ft
Nucleofill Eyes (1 ml) 80.000 Ft 72.000 Ft 288.000 Ft259.200 Ft