NCTF mezoterápia
Szemkörnyék kezelésére

Egy ütős koktél a karikás, fáradt szemek ellen!
(Nem, nem paradoxon! ;))

Az NCTF mezoterápiáról

Az öregedés első jelei leggyakrabban a szemkörnyék bőrén jelentkeznek. Egy kis szarkaláb itt, sötétebb karika ott… Egy-egy átmulatott este után még oké, de legyünk őszinték, nem szeretjük ezt viszontlátni minden nap a tükörben! A jó hír, hogy van egy koktél, ami gyors és hatékony megoldást jelent a szemkörnyék kezelésére: ez az NCTF mezoterápia.

Az NCTF mezoterápia kiváló belépő az esztétika világába, hiszen biztonságos és fájdalommentes a mikrotűs technológiának köszönhetően, nem keresztkötött hialuronsavon alapul aminosavakkal, peptidekkel, vitaminokkal felturbózva, kifejezetten a szemkörnyékre tervezve.

Egy ütős mix, amit mindenki szeret,

Az orvosesztétika
cosmopolitan-je!

Időpontkérés konzultációra

Mi a mezoterápia?

mi a mezoterápia, mi van az nctf koktélban

A mezoterápia során nagyon pontos adagolással juttatjuk be az értékes hatóanyagokat tartalmazó készítményt a hám felső rétegébe (az epidermisbe és a dermis felső rétegébe, itt ugyanis már a bőrünk rugalmasságáért, egyenletességéért, egészségéért felelős anyagcsere folyamatok zajlanak). Műtét nélküli szemhéjplasztikaként is szokták emlegetni a tűk miatt, de nem kell megijedni! Csak a felső hámrétegen dolgozunk és olyan apró, szemmel alig látható mikrotűkkel végezzük a kezelést, hogy szinte észre se veszik a páciensek. 🙂

Mi van az NCTF koktélban?

Az NCTF mezoterápia során több mint 50 összetevő gondosan megalkotott koktélját alkalmazzuk, amely tartalmaz 5 mg/ml szabad hialuront, 12 féle vitamint, 23 féle aminosavat, 6 féle ásványi összetevőt, 6 féle koenzimet és még 6 féle nukleotidot. Protokollunk alapján 1-1 kezelés alkalmával oldalanként 0,5-0,5 ml koktélt használunk fel.

Mely területeken
milyen problémákra

alkalmazható az NCTF mezoterápiás kezelés?

Elsődlegesen az alsó szemhéjakat és a szarkalábakat kezeljük vele, de a szájkörnyék (cigarettaráncok) is egyre elterjedtebb kezelési terület.

milyen problémákra alkalmazható az nctf mezoterápia

Az NCTF kezelés előnyei

Biztonságos és fájdalommentes beavatkozás

Nagyon alacsony megterheléssel jár a mikrotűs eljárásnak köszönhetően, egyáltalán nem fájdalmas (még a férfiak is kibírják :)).

Egy kávészünet alatt elvégezhető

15 perc az egész! A mezoterápia után nincs regenerációs idő, nyugodtan visszatérhetsz a napi tevékenységekhez.

Ismételhető és kiválóan kombinálható

Egy terápiában 3 kezelés javasolt (a kezelések között 1 - 1 hónap kihagyás). Önmagában is az alsó szemhéj bőrének megújítására, fiatalkorban prevenciára jól bevált kombináció a szemkörnyéken bo-tox kezelés előtt/után, illetve szemzug töltés előtt is.

Hogyan zajlik

az NCTF mezoterápiás kezelés?

hogyan zajlik az nctf mezoterápia
 1. 1.
  Konzultáció
  Bár mikrotűs kezelésről van szó, ami alapvetően nem a kozmetikai kezelések területe, a Secret Medicalnal az orvosi háttér megléte lehetővé teszi, hogy esztétikai kezelő végezze a mezoterápiát. A konzultáción a kezelést végző kolléga felméri az alkalmasságod, megtörténik az anamnézis felvétele, valamint megbeszéljük az elképzeléseid és a kezelési lehetőségeket. Amennyiben nincs kizáró ok, akár már az első találkozásunkkor elvégezhető az NCTF kezelés.
 2. 2.
  Kezelés
  Az NCTF előtt fotót készítünk, majd megtisztítjuk a kezelendő területet. A kezelést kifejezetten erre a célra tervezett injekciós fejjel végezzük, ami szemmel alig látható apró tűkkel juttatja a dermisbe az NCTF készítményt. Utóápoló krémmel és jegeléssel zárjuk a kezelést.
  A kezelés oldalanként 5-5 perc, összesen legfeljebb negyedóra.
 3. 3.
  Az NCTF mezoterápia után
  Az ultrabiztonságos kezelés után nem kell komoly mellékhatásokkal számolnod (esetleg minimális duzzanat fordulhat elő), de fontos, hogy betartsd az alábbi szabályokat (melyekről természetesen a kezelésen tájékoztatunk)!
  • 24 óráig kozmetikum, smink nem használható;
  • 1 napig kerüld az izzadással járó intenzív sportot, szaunát;
  • 1 hétig fokozottan figyelj a fényvédelemre, ne napozz és ne menj szoláriumba!
 4. 4.
  Ismétlés és/vagy kezeléskombináció
  Az alap protokoll 3 kezelést tartalmaz 1 hónapos időközökkel. Önmagában is kiváló eredményt képes elérni az alsó szemhéj bőrének megújításában, de jól kiegészíti a szarkalábak bo-tox kezelését, vagy elodázza, megalapozza a szemzugtöltést. Ha részleteiben is érdekel a dolog, mindenképp nézz rá Kezelésprogramjainkra is!

A vizsgálatokat

és beavatkozásokat végzi

Dr. Jánosy Péter

Orvosesztétikai specialista, Rendelési idő: hétfő és kedd 16:00:00-20:00
Időpontfoglalás

Dr. Yan Chen Teo

Orvosesztétikai specialista, Fül-orr-gégész Rendelési idő: szerda 16:00-20:00
Időpontfoglalás

Az NCTF kezelés ára

Kezelés 1 alkalom 3 alkalmas bérlet
Szemkörnyék mezoterápiája (NCTF 135 HA) 1 ml 96 000 Ft 230 000 Ft

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

az NCTF mezoterápiás kezeléssel kapcsolatban

Az NCTF mezoterápiás kezelés ára érdekel. Mennyibe kerül?

1 kezelés ára 60.000 Ft, a 3 alkalmas terápia ára 144.000 Ft.

Mikor ellenjavallt az NCTF mezoterápia?

18 éves kor alatt, terhesség, illetve szoptatás ideje alatt nem végzünk kezelést. Emellett az aktív bőrbetegség, gyulladás, fertőzés a kezelt bőrterületen kizáró ok. A rendszeresen szedett gyógyszereidről, esetleges allergiákról a kezelés előtt tájékozódunk.

Fájdalmas az NCTF kezelés?

Nem, ez tényleg nem az! Tudod: mikrotűk, felhám és irharéteg, profi kezek. 🙂

NCTF kezelés után beduzzad a szemem?

Mérsékelt duzzanat jelentkezhet közvetlenül a kezelést követően vagy másnap. Viszont ez sokkal kevésbé jelentős, mint szemzugtöltést követően, valamint jegelésre gyorsan és jól reagál. Bevérzés nincs.

Természetes lesz az eredmény?

Teljesen! Csupa-csupa hasznos hatóanyagot juttatunk a bőrödbe, amelyek segítenek, hogy a karikás, fáradt szemek helyett hónapokig frissen, üdén, kisimulva vágj neki a napnak. (Meg persze azért is, mert alapelvünk, hogy a Te saját, eredeti karaktered megőrizve, de a javítható, problémás területeket megdolgozva hozzuk ki a legtöbbet belőled.)

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!