EJAL 40
Skinbooster kezelés

A biorevitalizáció legújabb nagykövete

Az EJAL 40 skinbooster kezelésről

Az innovatív Ejal 40 kezelés különböző méretű, de jellemzően nagy molekulasúlyú hialuronsav részecskék oldatos, injekciós alkalmazását jelenti, de nem volumenpótlás (nem töltés) és nem is mezoterápia. Ez egy olyan skinbooster kezelés, ahol a bőrbe juttatott szérummal biorevitalizációs pontokat stimulálunk. (Lehet, hogy ez most bonyolultnak hangzott, de leegyszerűsítjük: olyan ez, mint amikor nem az eső öntözi a fákat, nem lesz vizes a levelük, ágaik, törzsük, csak célzottan a gyökereiket öntözzük meg.)

A javasolt protokoll alapján a terápia 3 alkalmas Ejal 40 skinbooster kezelést foglal magába, 1 hónapos eltérésekkel, majd évi 1-2 fenntartó kezeléssel biztosítjuk a tartós eredményt.

Az Ejal 40 kevéssé számít „agresszív” kezelésnek, egyfajta belépő a minimál invazív esztétikába, hiszen átmenetet képez az orvosi és kozmetikai kezelések között. Remek kiegészítője a kozmetikai kezeléseknek, – például a HydraFacial-nek – és kiváló alapja orvosi kezeléseknek is, hiszen megalapozza az egészséges arcbőrt, ezáltal eredményesebben végezhetők az injekciós kezelések.

Időpontkérés konzultációra

Mit jelent a skinbooster?

ejal 40 skinbooster injekció

A skinbooster kezelések* abban különböznek a klasszikus hialurontöltéstől**, hogy a bőrbe, vagy bőr alá juttatott készítmény a hialuronsavat nem keresztkötött, hanem lineárisan kötött formában tartalmazza. A skinbooster a hialuron mellett számos bioregenerátort – aminosavakat, vitaminokat – is tartalmaz, melyek a bőr számára fontos tápanyagok. Ezen építőkövek csökkenő jelenléte miatt indulnak meg a bőr öregedési folyamatai, tehát visszapótlásukkal rejuvenációt, azaz bőrfiatalítást érünk el. A bőrfiatalító hatás mellett kiemelendő antioxidáns hatása is, vagyis véd az oxidatív stresszel szemben, ezáltal a bőr egészségét szolgálja.

Miért Ejal „40”?

Mert egy Ejal 40 ampulla 40 mg hialuronsavat tartalmaz (és persze további antioxidáns és stimulációs molekulákat). Egy kezelés során 2 ml hatóanyaggal dolgozunk 4-4 pontos technikával, azaz 0,25 ml szérumot adunk be az arc mindkét oldalán 4 pontban. Ezek azok a biorevitalizációs pontok, melyek stimulálásával a teljes arcbőrt kezeljük, mely hatékony megoldás a mélyhidratálásra, a bőrfunkció visszaállítására, valamint a bőr tónusosabbá, rugalmasabbá tételére.

*A skinbooster kezelések közé tartozik az Redensity is, illetve „egy súlycsoport” a Nucleofill-lel és a mezoterápiával. Azt, hogy számodra melyik a legjobb, a személyes konzultáció alkalmával részletesen átbeszéljük.

**A hialuronsavas feltöltésről részletesen itt olvashatsz.

Mely területeken
milyen problémákra

alkalmazható az Ejal 40 skinbooster kezelés?

Az Ejal 40 biorevitalizációs szérumot az orcák 4 pontjába injektáljuk, melynek hatására a bőr hidratáltabb, tónusosabb, rugalmasabb lesz, a finomráncok mérséklődnek, tehát megújul a bőr.

(Egyes esetekben egyébként, a problémától függően 5-5 vagy 6-6 ponton is végezhető a kezelés.)

mely területeken alkalmazható az ejal 40 skinbooster kezelés

Az Ejal 40 skinbooster kezelés előnyei

Biztonságos, fájdalommentes és gyors beavatkozás

A skinbooster kezelés csupán 15-25 perc, nincs utána lábadozás (mint pl. plaszikai beavatkozások után). Ráadásul bevérzés, duzzanat sem jellemző, hiszen az érzéstelenítést követő apró, fájdalommentes tűszúrásokkal kezelünk.

Azonnal érezhető eredmény

Az Ejal 40 skinbooster kezelés után azonnal hidratáltabb, rugalmasabb lesz a bőr, visszanyeri természetes fényét, tónusát. A bőrminőségjavulás a kezelést követően napról napra válik láthatóvá. A terápia hatása 6-9 hónapon át tart.

Biztonságosan ismételhető és jól kombinálható

Egy skinbooster terápiában 3 kezelés javasolt (a kezelések között 1 - 1 hónap kihagyás). A sorozatot évente 2x is megismételhetjük. Az orvosi kezeléseket jól megalapozza, a kozmetikai kezeléseket pedig megkoronázza, tehát kiválóan kombinálható más esztétikai kezelésekkel.

Hogyan zajlik

az Ejal 40 Skinbooster kezelés?

hogyan zajlik ejal 40 skinbooster kezelés
 1. 1.
  Szakorvosi konzultáció
  Mivel tűvel végzett (vékony, 30G) kezelésről van szó, kizárólag orvos végezheti, ezért már az első alkalommal is a leendő orvosoddal fogsz konzultálni. A konzultáción felmérjük az alkalmasságod, megtörténik az anamnézis felvétele, valamint megbeszéljük az elképzeléseid és a kezelési lehetőségeket. Amennyiben nincs kizáró ok, akár már az első találkozásunkkor elvégezhető az Ejal 40 kezelés.
 2. 2.
  Kezelés
  Az Ejal 40 kezelés előtt fotót készítünk a kezelendő területről, majd érzéstelenítő krémmel kenjük be, ami 10-15 perc alatt hat. Berajzoljuk a biorevitalizációs pontokat, majd beinjektáljuk a szérumot a legkevésbé érzékeny bőrrétegbe. Ezt követően alapos arcmasszást végzünk egy kifejezetten erre a célra fejlesztett kezelés utáni krémmel, végül újabb fotót készítünk az arcodról.
 3. 3.
  Az Ejal 40 skinbooster kezelés után
  A kezelés minimál invazív mivolta miatt nem kell komoly mellékhatásokkal számolnod, de tartsd be az alábbi szabályokat (melyekről természetesen a kezelőorvosod is tájékoztatni fog)!
  • 24 óráig kozmetikum, smink nem használható;
  • 5 napig kerüld az izzadással járó intenzív sportot, szaunát;
  • 1 hétig fokozottan figyelj a fényvédelemre, ne napozz és ne menj szoláriumba!
 4. 4.
  Ismétlés és/vagy kezeléskombináció
  Mostanra már jól tudod, hogy hogyan zajlik a terápia (3 alkalom, évi 1-2 ismétlés), és hogy az Ejal 40 skinboostert a bőrmegújító protokollokban orvosesztétikai és kozmetikai kezelésekkel is gyakran kombináljuk. Ha részleteiben is érdekel a dolog, mindenképp nézz rá Kezeléskombinációinkra és Kezelésprogramjainkra is!

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

az Ejal 40 skinbooster kezeléssel kapcsolatban

Nekem szükségem lehet Ejal 40 kezelésre?

Az Ejal 40 bőrminőségjavítás céljából biztosan jó választás, de ha biztosra mennél, gyere el ingyenes konzultációnkra és megbeszéljük a kezelési lehetőségeket!

Mezoterápia? Nucleofill? Redensity? EJAL 40? Melyiket válasszam?

Ez bizony nehéz kérdés. Egy súlycsoport, azonban, ha minden szempontot figyelembe szeretnél venni, akkor bízd ránk a döntést! A konzultáción azt a kezelést választjuk közösen, ami számodra a leghasznosabb!

A Profhilot ismerem, az EJAL 40-et viszont nem. Mi a különbség?

Mindkét termék olasz fejlesztésű, mindkettő hialuronalapú és egyaránt hatásosak. Az Ejal 40 azonban újabb, melynek fejlesztésekor a gyártó a Profhiloval összegyűlt tapasztalatokat is felhasználva tudta tökéletesíteni a biorevitalizációs kezelést. Ráadásul az Ejal 40 kedvezőbb árfekvésű, mint a Profhilo kezelés. (Utóbbit a a Secret Medicalnál nem alkalmazzuk.)

Az Ejal 40 kezelés ára érdekel. Mennyibe kerül?

1 kezelés ára 92.000 Ft, a 3 alkalmas skinbooster terápia ára 220.000 Ft.

Mikor ellenjavallt az Ejal 40 kezelés?

18 éves kor alatt, terhesség, illetve szoptatás ideje alatt nem végzünk kezelést. Emellett az aktív bőrbetegség, gyulladás, fertőzés a kezelt bőrterületen kizáró ok. A rendszeresen szedett gyógyszereidről, esetleges allergiákról a kezelés előtt tájékozódunk.

Fájdalmas az Ejal 40 skinbooster kezelés?

Egyáltalán nem! 🙂 A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk, ráadásul a szúrások a bőr szintjénél mélyebbre nem hatolnak. Teljesen biztonságos. Sőt, a kezelést követően sem kell mellékhatásokkal számolnod, azonnal visszatérhetsz a mindennapi rutinodhoz. Bevérzés, duzzanat sem jellemző, tekintettel a tűszúrások felületes mivoltára.

Ejal 40 kezelés után kell otthon ápolnom a kezelt területet?

Nem, de be kell tartanod a kezelőorvosod utasításait (24 órán keresztül tilos a smink, kozmetikum használat; 5 napig tilos az izzadással járó sport, szauna; 7 napig tilos a napozás, szoli, és fontos a fényvédő használata!)

Természetes lesz az eredmény? Azonnal látszik?

Rögtön a kezelés után lehet látni a bőrön egy kis frissességet és a bekerült volumentől feszesebb is az arcbőr, az injektált 2 ml szérum napok alatt fel is szívódik, azaz volumenpótló hatása alapvetően nincs. Ez viszont segít abban, hogy azt az átmeneti időszakot, – míg a biostimulációtól elkezd egészségesen funkcionálni a bőr – az első pár napban volumenizáló hatással áthidalja.
Természetes az eredmény, hiszen egyrészt a bőr számára fontos tápanyagokat és tiszta hialuronsavat tartalmaz, melyek a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat. Másrészt alapelvünk, hogy a Te saját, eredeti karaktered megőrizve, de a javítható, problémás területeket megdolgozva hozzuk ki a legtöbbet belőled.

0,25 ml nem sok? Nem érzek majd göböket?

A kezelést követő 2-3 napban valóbban kitapinthatóak a szérum depozitumok, azonban mivel kb. 5 mm mélységben injektálunk, nem láthatóak. Kb. 3 nap elteltével teljesen eloszlanak.

Mennyi ideig tart az Ejal 40 hatása?

A 3 alkalmas terápia körülbelül fél évig fejti ki bőrminőségjavító hatását. A terápia évente akár 2x is megismételhető.

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

Az Ejal 40 skinbooster kezelés ára

Ár
skinbooster egy alkalom 92 000 Ft
3 alkalmas skinbooster terápia 220 000 Ft