Venus Legacy™
kezelés

Rádiófrekvenciás alakformáló,
testkontúrozó és bőrfeszesítő eljárás

A Venus Legacy™

kezelésről

A Venus Legacy™ kezelés egy komplex, nem invazív (tű és szike nélküli) eljárás, mely egyesíti a rádiófrekvencia, a pulzáló mágneses mező és a vákuum egymást erősítő hatását. Ennek köszönhetően egy egyedülállóan hatékony és biztonságos alakformáló, illetve bőrfeszesítő kezelésre ad lehetőséget.

Akár azonnal látványos és tartós eredménnyel kezelhető a megereszkedett bőr, a cellulit, striák és a zsírlerakódások. A Venus Legacy™ gép négy kezelőfejjel (applikátorral) használható, ezáltal több terület is kezelhető az arcon és testen egyaránt.

A kezelés tökéletes lehet azoknak, akik ódzkodnak az invazív vagy minimál-invazív beavatkozásoktól és mindenképp természetes eredményre vágynak. A Venus Legacy™ ugyanis a test saját erőforrásaiból dolgozik.

 • A kezelés során a kontrollált hőbevitel hatására – 44 °C-ra melegítjük a bőr alatti kötőszöveteket – felgyorsulnak az anyagcsere-folyamatok és a (fibroblaszt) sejtekben fokozódik a kollagéntermelés (bőr rugalmasságáért felelős fehérje), továbbá a lerakódott méreganyagok is felszabadulnak.
 • A többszöri hőstimuláció növeli a kollagénkoncentrációt, valamint hatására a zsírsejtek is zsugorodnak.
 • A bőr feszesebbé, tónusosabbá válik, ami a fiatalos megjelenés esszenciális jellemzője, és mérséklődnek a narancsbőrös tünetek, így közvetítve az egészség üzenetét bőrünkön.

Minden esetben személyre szabott kezelésterv alapján dolgozunk, de jellemzően 6-8 kezelés javasolt heti 1 alkalommal, később pedig fenntartó kezelésekkel tehetjük igazán tartóssá az elért eredményt. Így a saját legjobb, mondhatni

Isteni formá(d)ba kerülhetsz!

Időpontkérés konzultációra

Vegyük górcső alá a Venus Legacy™ technológiáját! A multipoláris rádiófrekvencia (RF) közvetetten az elért szövetek melegedését okozza mélyebb szövetrétegekben. A kezelési hőmérséklet gyorsan és biztonságosan emelkedik optimálisra, amit könnyű szinten tartani a kezelés teljes időtartama alatt. A RF hatását fokozza a pulzáló elektromágneses mező (PEMF), amelyet a kezelőfejek (applikátorok) elektródáin keresztül bocsát ki a rendszer. A két mechanizmus (RF+PEMF) szinergiába lép, együttes hatásuknak köszönhetően a kollagénszintézis kiugróan megnő.

Mit tudnak az applikátorok?

4D test

venus legacy 4D test applikátor

Octipolar

venus legacy octipolar applikátor

4D arc

venus legacy 4D arc applikátor

Diamondpolar

venus legacy diamondpolar applikátor

Az OctiPolar és a 4D Body kezelőfejek nagyobb területekhez, a DiamondPolar és a 4D arc applikátorok kisebb területek kezelésére használhatók.

A bőr feszesítésére és a ráncok csökkentésére a Polar kezelőfejek a legalkalmasabbak, míg a 4D applikátorok a kerület- és a cellulit csökkentésére a leghatékonyabbak.

A Venus Legacy™ az egyetlen orvosesztétikai gép, amely a szabadalmaztatott VariPulse™ technológiával dolgozik, beépítve a 4D Body és a 4D Face kezelőfejekbe. A VariPulse™ állítható pulzáló vákuumos hatása révén a zsírbontás hatékonyabb és egyszerűbb, könnyebb kezelni a narancsbőrt és a bőr alatti zsírlerakódásokat.

Mely területeken,
milyen problémákra

alkalmazható a Venus Legacy™ kezelés

venus legacy arckezelések

Venus Legacy™
rádiófrekvenciás arckezelés

 • feszesítésre
 • arcra liftingre
 • toka kezelésre
 • szem körüli szarkalábak csökkentésére
 • szemöldök megemelésére
 • finom ráncok enyhítésére
venus legacy testkezelések

Venus Legacy™
rádiófrekvenciás testezelés

 • fiatalosabb megjelenésű bőrért
 • cellulit, narancsbőr kezelésre
 • zsírzsugorításra, alakformálásra
 • megereszkedett, pegyhüdt bőr feszesítésére
 • has, kar, térd feszesítésére
 • comb és fenék feszesítésére

A Venus Legacy™ előnyei

Csúcstechnológia

A multipoláris rádiófrekvencia, a pulzáló elektromágneses mező és a vákuum szinergiája páratlan - mind az orvosesztétikai gépek piacán, mind a nem invazív kezelésekkel elérhető eredményt tekintve!

Egyre jobb és jobb!

A kezelés után az eredmények fokozatosan mutatkoznak meg, a teljes kezeléssorozatot követően egyre csak jobb és látványosabb lesz a változás!

Remekül kombinálható

A Venus Legacy™ kezelés(sorozat) - akár arcon, akár a testen végezve - jól kiegészíthető más gépi (a CoolTech Define-nal zsírbontás terén különösen!), vagy minimál invazív kezelésekkel is az eredmény fokozása érdekében!

Hogyan zajlik

a Venus Legacy™ rádiófrekvenciás kezelés?

hogyan zajlik a venus legacy kezelés
 1. 1.
  Esztétikai konzultáció
  A konzultáció során teljesen személyre szabott, egyedi kezelési tervet állítunk össze, vagyis pontosan kidolgozzuk, hogy hány kezelés és melyik applikátor(ok) szükséges(ek) a kívánt eredmény eléréshez. Természetesen felmérjük az alkalmasságod és átbeszélünk minden egészségügyi tényezőt, hogy kizárhassuk a lehetséges kockázatokat.
 2. 2.
  Előkészületek
  A Venus Legacy™ kezelés részedről különösebb előkészületeket nem igényel, de a kezelendő felületen előtte érdemes kerülni a (dekor)kozmetikai termékek, krémek használatát. Javasoljuk, hogy előző nap és aznap fokozottan figyelj a folyadékfogyasztásra a bőr megfelelő hidratáltsága érdekében.
 3. 3.
  Kezelés
  A kezelendő bőrfelületet fertőtlenítjük, majd egy speciális gélt helyezünk rá, ami a kezelőfej mozgatását segíti. A kezelés során az applikátort körkörös mozdulatokkal mozgatjuk a bőrfelületen. A kezelési idő a kezelt terület nagyságától függően 15-60 percet vesz igénybe.
 4. 4.
  A Venus Legacy™ kezelés után
  A Venus Legacy™ otthoni ápolást nem igényel, de a megfelelő folyadékbevitel mellett a hatékonyság növelése érdekében a zsír- és szénhidrátbevitelt érdemes csökkenteni.
 5. 5.
  Ismétlés és/vagy kezeléskombináció
  Általában 6-8 kezelés javasolt – arckezelésnél 6, testkezelésnél 8 – heti 1 alkalommal. Ezt követően 4-8 hetente további 1-1 fenntartó kezeléssel tehetjük igazán tartóssá az elért eredményt.
  A legtutibb zsírbontó kombinációt a CoolTech Define kezeléssel érhetjük el – a két kezelést a Slim-me és Super Slim-me csomagok tartalmazzák.

  Sőt, a Venus Legacy™ eredményessége tovább fokozható más kezelésekkel is, amire személyre szabható Kezelésprogramokat is kidolgoztunk!

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

a Redensity-vel kapcsolatban

Alkalmas vagyok a Venus Legacy™ kezelésre?

Konzultáció nélkül ezt nehéz megállapítani, szóval mindenképp érdemes eljönnöd, hogy átbeszéljük a lehetőségeket. Általánosságban viszont elmondható, hogy a kezelésre a legideálisabbak azok, akiknek

 • csak „egy kis feleslege” van, de az kényesebb, nehezen ledolgozható területen;
 • a bőre enyhén vagy közepesen megereszkedett (bőrszíntől függetlenül, viszont súlyos napkárosodás esetén nem ajánlott);
 • nincs implantátuma, töltése a kezelt területen;
 • illetve nincs belső defibrillátora, pacemakere.

A Venus Legacy™ kezelés ára érdekel. Mennyibe kerül?

A kezelés ára a kezelendő terület nagyságától függ (a pontos árakat lásd lent), illetve attól, hogy a személyre szabott kezeléssorozatod hány alkalomból áll.

Biztonságos a Venus Legacy™ kezelés?

A Venus Legacy™ az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által hivatalosan engedélyezett orvosesztétikai gép, ami gyakorlatilag fájdalommentes kezelést tesz lehetővé. Komplikáció csak akkor léphet fel, ha a gépet szakképzetlen személy kezeli. A Secret Medicalnál természetesen kizárólag tapasztalt, képesített kollégák végzik a kezelést, így egy csepp okod sincs az aggodalomra! 🙂

Van mellékhatása?

A Venus Legacy™ kezelés után enyhe bőrpír és/vagy ödéma előfordulhat, viszont ezek maximum néhány óráig tartanak. Ha vákuumozás is történik a kezelés alatt (4D arc és 4D test applikátor használatakor), akkor véraláfutások, izomláz előfordulhatnak, de ezek néhány nap alatt elmúlnak, és nem befolyásolják a napi tevékenységeket.

Mikor ellenjavallt a Venus Legacy™ kezelés?

Venus Legacy™ kezelést 18 éves kor alatt nem végzünk, továbbá az alábbi problémák fennállása esetén nem alkalmazható:

 • Aktív gyulladás és/vagy fertőzés a kezelt területen
 • Daganatos állapot
 • Degeneratív neurológiai betegségek
 • Hő által stimulált betegségek (például visszatérő Herpes simplex a kezelési területen)
 • Belső defibrillátor/pacemaker
 • Fémimplantátumok a kezelt területen, kivéve a fogimplantátumokat
 • A pajzsmirigy ellenőrizetlen rendellenessége
 • A bőrrel kapcsolatos autoimmun betegségek
 • Szilikon implantátumok és injekciók a kezelt területen az elmúlt hónapban
 • Terhesség, IVF – lombik program, szoptatás
 • Epilepszia
 • Kémiai hámlasztás az elmúlt hónapban
 • Friss hegek vagy sebek, a bőr skarifikálása a kezelt területen, tetoválás
 • Friss műtéti eljárás/speciális gyógyszerek
 • Rosacea (nem ajánlott, ha arcát kezelik)
 • Hajszálértágulat vagy visszér a kezelendő területen

Fájdalmas a kezelés?

A Venus Legacy™ kezelés szinte fájdalommentes, a kontrollált hőbevitel miatt legfeljebb enyhe égő érzés jelentkezhet, de ez inkább kellemetlen, mintsem fájdalom. A vákuum miatt gyenge szívó erőt érezhetsz a bőrödön, viszont mind a hőfok, mind a vákuum mértéke állítható, ezért ezek akár csökkenthetők is, ha túl erősnek érzed.

Meddig tart a Venus Legacy kezelés?

A kezelés ideje többnyire a kezelt felület nagyságától függ, átlagosan 1-1 alkalom 15-60 perc alatt elvégezhető. Egy területen a legtöbb páciensnek 6-8 kezelésre van szüksége, amiket 1 hét eltéréssel ütemezünk, de a saját kezelési tervedre és annak időtartamára a személyes konzultáció során kitérünk. 🙂

Venus Legacy vagy Cooltech Define?

Bár a két kezelés elsőre hasonlónak tűnhet, hiszen mindkettő segíti a testkontúrozást, mind a technológia, mind az eredmény tekintetében eltérőek. A Venus Legacy esetében rádiófrekvenciás zsírbontás történik, az eredmények kumulatívak, tehát minden egyes újabb kezelésalkalommal, a teljes sorozat után pedig még nagyjából 3-4 hónapig folyamatos javulást fogsz tapasztalni. A Cooltech Define esetében zsírfagyasztásról beszélünk, ami végleges zsírsejtszámcsökkenést eredményez. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az egyik jobb lenne a másiknál, sőt! Miért kellene mindenképp választani, ha kombinálni is lehet? 😉 Két szuper bérletünk is van (Slim-me, Super Slim-me), melyek mindkét kezelést tartalmazzák!

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

A Venus Legacy™
kezelések ára

Venus Legacy® alakformáló kezelések
Év végi akció dec. 31-ig: -15% alkalmanként, -30% bérletre
1 alkalom 6 alkalmas bérlet
Konzultáció ingyenes
Arc 30.000 Ft 25.000 Ft 150.000 Ft 105.000 Ft
Nyak 23.000 Ft 19.550 Ft 115.000 Ft 80.500 Ft
Dekoltázs 23.000 Ft 19.550 Ft 115.000 Ft 80.500 Ft
Arc + nyak 47.700 Ft 40.545 Ft 235.500 Ft 164.850 Ft
Arc + nyak + dekoltázs 64.700 Ft 54.995 Ft 323.500 Ft 226.450 Ft
Szemkörnyék 20.000 Ft 17.000 Ft 100.000 Ft 70.000 Ft
Toka 20.000 Ft 17.000 Ft 100.000 Ft 70.000 Ft
Comb (belső vagy hátsó) 28.000 Ft 23.800 Ft 140 000 Ft 98.000 Ft
Comb (teljes) 50.000 Ft 42.500 Ft 250.000 Ft 175.000 Ft
Csípő 20.000 Ft 17.000 Ft 100.000 Ft 70.000 Ft
Fenék 30.000 Ft 25.000 Ft 150.000 Ft 105.000 Ft
Vádli 20.000 Ft 17.000 Ft 100.000 Ft 70.000 Ft
Felkar (belső és tricepsz rész) 25.000 Ft 21.250 Ft 125.000 Ft 87.500 Ft
Térd 20.000 Ft 17.000 Ft 100.000 Ft 70.000 Ft
Kézfej 20.000 Ft 17.000 Ft 100.000 Ft 70.000 Ft
Has 28.000 Ft 23.800 Ft 140.000 Ft 98.000 Ft
Oldalak és derék 25.000 Ft 21.250 Ft 125.000 Ft 87.500 Ft
Teljes hát 29.000 Ft 24.650 Ft 145.000 Ft 101.500 Ft

"Slim-me" csomag

Válogass újra magabiztosan a gardróbodban!

1 alkalom Cooltech Define kezelés
+ 4 alkalom Venus Legacy kezelés

Kedvezmény: az első alkalom Venus Legacy® kezelés ingyenes.

"Super Slim-me" csomag

Irány a kifutó!

1 alkalom Cooltech Define kezelés
+ 6 alkalom Venus Legacy kezelés

Kedvezmény: az első alkalom Venus Legacy® kezelés ingyenes.