Intim lézeres
kezelés

Candela CO2RE Intima lézeres kezelés
a női intim területek problémáira

Az intim lézeres

kezelésről

Központunk egyik kuriózuma a világ elsőszámú orvosi lézergyártójának, a Candela-nak a CO2RE Intima nevű lézere, amely a női intim területek problémáira jelent széleskörű megoldást. Ez a világ legbiztonságosabb intim lézeres kezelése, melyet kizárólag a Candela által képzett orvos végezhet.

A CO2RE Intima kezelés lehetőséget biztosít vizelettartási zavar (stresszinkontinencia), hüvelyszárazság kezelésére, valamint a hüvely nyálkahártyájának megújítására és a hüvely feszesítésére. Mindezt műtét, fájdalom és lábadozási idő nélkül!

Nemzetközi viszonylatban igen népszerű és elfogadott kezelésről beszélünk, mely a hagyományos beavatkozásokhoz képest jobb eredményt és lényegesen kisebb megtehetést jelent a páciens számára. Az intim lézeres kezelés nőgyógyászati vizsgálatot követően 10-20 perc alatt elvégezhető.

Dr. Balogh Illés Gyula

Endokrinológus, nőgyógyász,
intimlézer specialista
Rendelési idő: szombat 14:00-18:00

Óriási örömünkre szolgál, hogy a Secret Medicalnál hölgy pácienseink a legjobb kezek között vannak, hiszen Dr. Balogh Illés Gyula nőgyógyász, endokrinológus, intimlézer specialista végzi a CO2RE Intima intimlézer kezeléseket.

Milyen problémákra

alkalmazható a CO2RE Intima lézeres kezelés?

milyen problémákra alkalmazható a co2re intim lézeres kezelés
(Stressz)inkontinencia kezelése

A stresszinkontinencia leggyakoribb oka a mellső hüvelyfalat körülvevő kötőszöveti réteg gyengesége. A tünetek súlyossága alapján a stresszinkontinenciának 3 fokozatát különítjük el:

I. fokú inkontinencia során a vizeletelcseppenés erős hasprés hatására (főként köhögésre, tüsszentésre) következik be.
II. fokú inkontinencia esetén a vizeletcsorgás már gyengébb hasprés, pl. lépcsőn járás hatására is bekövetkezik.
III. fokú inkontinencia: nyugalomban is előfordul a vizelet akaratlan elengedése.

A stresszinkontinencia leggyakrabban szülési sérülés következtében létrejövő hólyagsérv (cystocele), ill. húgycsősérv (urethrocele) kapcsán alakul ki . Túl nagy magzat, rohamos szülés, hüvelyi szülésbefejező műtét (fogóműtét, vákuum extrakció) után alakul ki. Gyakran előfordul a menopauza után kialakuló ösztrogénhiányos kötőszöveti gyengeség miatt (csökken a húgycső rugalmassága a vizelet áramlásával szemben), de fiatalabb korban is jelentkezhet kötőszöveti gyengeség.

Az intim lézeres kezelés hatására mérséklődnek, vagy akár teljesen megszűnnek az inkontinenciális panaszok.

Hüvelytágasság kezelése

Spontán szülés után 30-40 százalékkal is tágabbá válhat a hüvely, ami már érezhető mértékben ronthatja a szexuális együttlétek minőségét mind az érintett, mind pedig partnere számára. A hüvelyt alkotó kötőszövet kollagéntartalma ugyanis csökken, a kötőszövet elvékonyodik, rugalmassága is csökken, ennek következtében pedig kitágul a hüvely.

A CO2RE Intima lézeres hüvelykezelés célja, hogy visszaállítsa a hüvelyfal egészséges állapotát. A kezelés hatására a hüvelyfal és az azt körülvevő kötőszöveti réteg kollagénállománya megsokszorozódik, az elvékonyodott szövetek újra megvastagodnak, ezáltal a hüvely körmérete jelentősen csökken.

Hüvelyszárazság kezelése

A hüvelyszárazság bármely életszakaszban, de leggyakrabban a menopauza körül jelentkezik. A változókorral járó hormonális változások hatására leggyakrabban az ösztrogén szint csökken, és a hüvelyhám váladéktermelő képessége is változik. A hüvelyfal elvékonyodik, ami együtt jár a gyakori viszkető, égő érzéssel, hüvelyszárazsággal, a szexuális együttlét közben érzett fájdalommal, a sérülésekből adódó ismétlődő fertőzésekkel (visszatérő gombás vagy bakteriális fertőzés, visszatérő hólyaghurut vagy gyulladás).

A Candela CO2RE Intima lézeres hüvelyregenerálás célja, hogy megerősítse a hüvelyhám alatt található kötőszöveti réteget. A kezelés hatására megszűnik a hüvelyszárazság, a hüvelyflóra újra egészséges lesz, ellenáll a fertőzéseknek és visszatér a komfortérzete.

Hüvelybemenet szűkítés és külső megújítás

A szülés utáni változások és a természetes öregedés negatív hatással lehetnek a külső nemi szervek és a hüvely állapotára, az életminőségre és a szexuális életre. A terhességek alatt a külső női nemi szervek pigmentációja fokozódik, mely sötét elszíneződést eredményez. A menopauza után a hormonális változások miatt a kisajkak hámsejtjei veszítenek feszességükből és petyhüdtebbé válhatnak, megereszkednek, valamint elszíneződések is jelenthetnek meg a felületen.

A külső intim területen (hüvelybemenet, kis- és nagyajkak) a lézeres kezelés hatására új kollagénrostok képződnek, ezáltal a szövetek feszesebbé válnak, a megereszkedett bőr újra fiatalos, rugalmas lesz, a sötét elszíneződés csökken és a vérellátás jelentősen javul.

Műtét helyett intim lézeres kezelés

A női stresszinkontinencia műtéti kezelésére nagyon sok, közel százféle sebészeti módszer létezik. A műtéti variációk magas száma elbizonytalanító, ugyanis pont azt támasztja alá, hogy a módszer nem tökéletes, sok esetben hatástalan, ugyanakkor nagyon sok kellemetlenséggel, fájdalommal, hosszú lábadozási idővel jár.

A műtétekkel szemben CO2 lézeres, vágással nem járó inkontinencia kezelés biztonságosabb, gyorsabb eljárás. Alkalmazásával elkerülhetők a hagyományos sebészeti eljárásokkal járó esetleges komplikációk. Nem igényel speciális előkészületet és utógondozást sem, a kezelést követően a páciens azonnal folytathatja mindennapi tevékenységét.

A Candela CO2RE Intima

lézeres kezelés előnyei

Teljeskörű női intim kezelésre alkalmas, kívül-belül egyaránt.

Fájdalommentes

Az intim lézeres kezelés mindössze 10-20 perc.

A hüvely belső kezelése teljesen fájdalommentes, a külső kezelés legfeljebb minimális kellemetlenséggel járhat.

Gyors kezelés

Mivel nem műtéti eljárásról van szó, nőgyógyászati vizsgálatot követően mindössze 10-20 perc alatt elvégezhető. Bármelyik (belső vagy külső) kezelés után visszatérhetsz a napi rutinhoz, nincs lábadozási idő.

Hogyan zajlik

a CO2RE intim lézeres kezelés?

hogyan zajlik a co2re intima intim lézeres kezelés
 1. 1.
  Szakorvosi konzultáció és vizsgálat
  Az intim lézeres kezelést minden esetben megelőzi egy személyes konzultáció, továbbá szükség van egy fél évnél nem régebbi negatív cytológiai leletre. Amennyiben nincs ilyen leleted, jelentkezz be nőgyógyászati szakrendelésünkre még a kezelés előtt és készíttesd el nálunk.
 2. 2.
  Kezelés
  A) - A hüvely (belső) intim lézeres kezelése: a kezelési paramétereket személyre szabottan tudjuk beállítani, ami maximális biztonságot, precizitást és ellenőrzést biztosít. Első lépésként a külső nemi szerveket és a hüvelyfalat fertőtlenítjük. Ezután szárazra töröljük a hüvelyfalat – erre azért van szükség, mert a CO2 lézer a szövetek közti folyadékban nyelődik el. A hüvelyfalat speciális applikátor tartja és ez biztosítja a kezelőfej megfelelő helyét. Ezt nem víz alapú síkosítóval vonjuk be. Behelyezzük az applikátort és a lézeres kezelőfejet. A kezelés 10-15 percet vesz igénybe és teljesen fájdalommentes. Tényleg az. 🙂
  B) - A külső intim terület(ek) lézeres kezelése: a kezelés előtti nap az intim területet teljesen le kell borotválni! A kezelés megkezdése előtt lefertőtlenítjük a kezelendő területet. A lézersugár finoman lehámlasztja a kisajkak és a nagy szeméremajkak elhalt, megvastagodott felső bőrrétegét. A lézersugár apró koagulációs pontokat hoz létre a hámrétegen, ennek hatására beindul a kollagén újratermelés. A kezelés kb. 20 percet vesz igénybe, legfeljebb minimális kellemetlenséggel jár.
 3. 3.
  A CO2RE Intima kezelés után
  A) - Belső intim lézeres kezelést követően a napi tevékenység folytatható. A kezelés napján előfordulhat hüvelyi diszkomfort érzés és minimális alhasi fájdalom. 1-2 naptól akár 1 hétig is elhúzódó savós váladékozás felléphet, illetve bizonyos esetekben (pl.: hüvelyi atrophia) színes váladékozás is előfordulhat néhány napig. A kezelés után
  • 1-2 napig ne napozz, ne menj szoláriumba,
  • 2-3 napig a nemi élet kerülendő,
  • 4-5 napig ülőfürdő, kádfürdő, szauna használata tilos.
  B) - A külső intim terület(ek) lézeres kezelése után 1-2 napig
  • ne napozz, ne menj szoláriumba,
  • kerüld a nemi életet, és
  • az ülőfürdőt, kádfürdőt, szaunát.
 4. 4.
  Ismétlés
  A hüvelyfal lézeres kezelését követően általában már az első kezelés után tapasztalható javulás, de 3-4 kezelés szükséges a tartós eredmény eléréséhez, melyeket havonta érdemes elvégezni. A külső területek esetén életkortól függően 3-5 kezelésre van szükség, 3 -4 hetes időközönként.

Kérdésed van a kezeléssel kapcsolatban, amire még nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Nézd meg videónkat, melyben Balogh doktor úr részletesen bemutatja az intim lézeres kezelést!

A CO2RE Intima

intim lézeres kezelés ára

Pénzvisszafizetési garancia bérletvásárlás esetén!

Amennyiben legalább 3 alkalmas bérletet vásárolsz, és az első intimlézer kezelést követő 3 hét után, a második kezelés felvétele előtt semmilyen jótékony hatást nem érzel, úgy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a kezelésre.
Miért? Mert pácienseink 100%-ban hatékony eredményről és javulásról számolnak be már az első kezelést követően. A legjobb minőségű lézergépnek és a tapasztalt, profi szakembereknek köszönhetően nem tartunk attól, hogy Neked ne jelentene megoldást problémádra.
Mi bízunk a CO2RE Intima intimlézeres kezelésben és garanciát vállalunk, Neked elég bennünk bíznod! 🙂

INTIM LÉZERES KEZELÉSEK ÁR
Intimlézer kezelés (hüvelyszűkítés/inkontinencia/hüvelyszárazság/külső megújítás/visszatérő fertőzések kezelése) - 1 alkalom 150.000 Ft
Intimlézer bérlet (hüvelyszűkítés/inkontinencia/hüvelyszárazság/külső megújítás/visszatérő fertőzések kezelése) - 3 alkalom 300.000 Ft (450.000 Ft helyett)
Fenntartó kezelés (3 vagy több alkalom után) 100.000 Ft
3 intimlézer kezelés +2 db fenntartó kezelés az első kezeléstől számított egy éven belül 470.000 Ft (750.000 Ft helyett)
Kisajak fiatalítás - 1 kezelés 135.000 Ft