Ellanse kezelés

Az elérhető legtartósabb felszívódó filler
ránctalanító és kollagén stimuláló hatással

Az ellanse kezelésről

Az Ellanse filler különlegessége a tartósságában rejlik, ránctalanító és kollagén stimuláló hatása ugyanis akár 3-4 évig is tarthat.

Az Ellanse a nem hialuronsav alapú esztétikai töltőanyagok* csoportjába tartozik. Ennél a fillernél a vivőanyag a carboxymetil-cellulóz (CMC) gél, amely sima mikrogöböket (apró részecskéket) tartalmaz, ezek a gélben egyenletesen oszlanak el, a bőrbe injektálva pedig kitöltik a volumenhiányos területet. A CMC tehát azonnali térfogatnöveléssel az első hetekben biztosítja a bőrfiatalító / ráncfeltöltő hatást. Miközben a CMC lebomlik és kiürül, egy másik, aktív hatóanyag, a polycaprolactone (PCL) stimulálja a fibroblaszt sejteket, ezáltal serkentve a kollagéntermelést és fenntartva a hosszútávú volumenizáló hatást.

Egy kezelés, kettős hatás,
3 - 4 évig tartó eredmény

Időpontkérés konzultációra

*Hasonló elven működik, de a kollagén stimulációt más hatóanyaggal éri el a Simetro kezelés. Azt, hogy számodra melyik kezelés a legjobb – hialuronsavas feltöltés vagy nem hialuronsav alapú filler, a személyes konzultáció alkalmával részletesen átbeszéljük.

Mely területeken
milyen problémákra

alkalmazható az Ellanse kezelés?

Az életkor csak egy szám, nem kell látszódnia a bőrödön! Ebben támogat az Ellanse. Jellemzően az arcon, nyakon, dekoltázson használjuk.

mely területeken alkalmazható az ellanse kezelés

Az Ellanse kezelés előnyei

Azonnali és tartós eredmény, 2 az 1-ben hatás

Azonnali ráncfeltöltő hatása van és a bőr hosszantartó volumenizálása is biztosított, hiszen az aktív PCL hatóanyag még a filler felszívódása után is stimulálja a sejtek természetes kollagén termelését.

Gyors beavatkozás

Az Ellanse kezelés mindössze 20 perc, az előkészületekkel és utókezeléssel együtt, és már ennyi idő alatt is éveket fiatalodsz. Nem rossz, ugye?

Jól kombinálható

Ahogyan a hialuron alapú töltőanyagok, úgy az Ellanse is kiválóan kombinálható bőrmegújító, kozmetikai és lifting kezelésekkel, javítva az elérhető eredményt.

Hogyan zajlik

az Ellanse kollagén stimuláló kezelés?

hogyan zajlik az ellanse kezelés
 1. 1.
  Szakorvosi konzultáció
  Mivel filler kezelésről van szó, kizárólag orvos végezheti, ezért már az első alkalommal is a leendő orvosoddal fogsz konzultálni. A konzultáción felmérjük az alkalmasságod, megtörténik az anamnézis felvétele, valamint megbeszéljük az elképzeléseid és a kezelési lehetőségeket. Amennyiben nincs kizáró ok, akár már az első találkozásunkkor elvégezhető az Ellanse kezelés.
 2. 2.
  Kezelés
  A kezelés előtt fotót készítünk a kezelendő területről, majd érzéstelenítő krémmel kenjük be, ami 10-15 perc alatt hat. Ezután megtisztítjuk a bőrt, és vékony tűvel (30G), vagy tompa végű kanüllel injektáljuk be az 1 ml (vagy akár több) szérumot. Ezt követően jegeljük a területet, végül újabb fotót készítünk.
 3. 3.
  Az Ellanse kezelés után
  Előfordulhat enyhe bevérzés, duzzanat és érzékenység a szúráspontokon, amelyek pár nap után megszűnnek. A töltés után visszatérhetsz a napi tevékenység folytatásához, de tarts be néhány egyszerű szabályt! A kezelés után TILOS
  • 24 órán keresztül a kozmetikumok, smink használata,
  • 5 napig az intenzív izzadással járó sport, szauna,
  • 1 hétig a napozás, szolárium, fényvédő használata ajánlott.
 4. 4.
  Ismétlés és/vagy kezeléskombináció
  Az Ellanse kezelés 1 alkalom, rövidtávon nincs szükség ismétlésre. Jól kombinálható bőrmegújító, kozmetikai és lifting kezelésekkel, javítva az elérhető eredményt.

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

az Ellanse kezeléssel kapcsolatban

Szeretnék ráncfeltöltést. Hialuron vagy nem hialuron alapú töltőanyag való nekem?

Számos tényező befolyásolja a választ, nincs univerzális szabály. Ami biztos: az Ellanse kezeléssel elérhető eredmény a hialuronnál tartósabb, valamint restrukturációnál érdemesebb ezt az anyagot választani. Gyere el ingyenes konzultációnkra, ahol közösen megtaláljuk a számodra ideális kezelést.

Az Ellanse olyan, mint a Radiesse kezelés?

Az Ellanse a Radiesse-hez hasonlóan egy nem hialuronsav alapú filler. A Radiesse azonban hidroxiapatitot tartalmaz, nem CMC-t és PCL-t. Ezért a Radiesse hatása nem is tartósabb a hialuronsavnál, szemben az Ellanse-val.

Ellanse vagy Simetro?

Az Ellanse nagyon hasonló a Simetro-val, szinte több különbség van 2 hialuronsav között, mint a Simetro és az Ellanse között. Viszont a hatóanyaguk más: az Ellanse 70%-ban CMC-ből, 30%-ban PCL-ből áll, a Simetro hatóanyaga pedig calcium-hidroxiapatit. Sokszor kiemeltük már, de tartósságban az Ellanse verhetetlen. Mégis az, hogy számodra melyik a nyerő, a konzultáció alkalmával fog kiderülni.

Az Ellanse kezelés ára érdekel. Mennyibe kerül?

A kezelés ára 170.000 Ft.

Mikor ellenjavallt az Ellanse kezelés?

18 éves kor alatt, terhesség, illetve szoptatás ideje alatt nem végzünk kezelést. Emellett az aktív bőrbetegség, gyulladás, fertőzés a kezelt bőrterületen kizáró ok. A rendszeresen szedett gyógyszereidről, esetleges allergiákról a kezelés előtt tájékozódunk.

Fájdalmas az Ellanse kezelés?

A kezelést egy vékony tűvel végezzük, ezért a páciens apró szúrásokat érez, jelentős fájdalommal azonban nem kell számolni. A kezelést megelőzően érzéstelenítő krémmel zsibbasztjuk el a szúrási pontokat, valamint maga a filler is tartalmaz lidocaint.

Ellanse kezelés után kell otthon ápolnom a kezelt területet?

Nem, de be kell tartanod a kezelőorvosod utasításait (24 órán keresztül tilos a smink, kozmetikum használat; 5 napig tilos az izzadással járó sport, szauna; 7 napig tilos a napozás, szoli, és fontos a fényvédő használata!)

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

Az Ellanse kezelés ára

Ár
Ellanse S kezelés (1 ml) 180 000 Ft
Ellanse M kezelés (1 ml) 215 000 Ft