Lifting
kezeléscsomagok

50 éves kor felett

A 50-es korcsoport

bőrének jellemzői

Ebben a korban a bőr és kötőszövetek öregedési folyamatai komplex módon és kiterjedten zajlanak. A legtöbb esetben az 50 feletti pácienseket a meglazult szövetek felhúzása vagy hátra húzása, azaz lifting típusú kezelések érdeklik. Viszont, mivel a károsodás és degeneráció ok-okozata összetett, a helyreállítás-javítás-kezelés is komplex szemléletmódot igényel. Sőt, mivel ebben a korosztályban van szükség a legtöbb, különböző gyökerű probléma kezelésére, ezért hiba is lenne kizárólag a leglátványosabb lifting kezeléseket elvégezni.

Kevesebb biostimulációs eljárást tudunk alkalmazni, jellemzőbb a biomoduláció. Ez azt jelenti, hogy a fiatalos, egészséges bőrben szükséges kollagén koncentrációt nem a kötőszöveti sejtek stimulációja útján érjük el, hanem direkt módon pótoljuk vissza a szövetek rugalmasságáért felelős anyagokat.

Lifting

kezelésprogramok

Lifting I. kezeléscsomag

 • 1 x 2 ml hialuronsav
 • 2 x 50 egység botox
 • 3-3 COG szál
 • 4 alkalom Venus Legacy kezelés

Árak

Egy összegben: 562 000 Ft

Havi részletben (12x): 51 500 Ft

Lifting II. kezeléscsomag

 • 1 x 2 ml hialuronsav
 • 2 x 50 egység botox
 • 4-4 COG vagy 1-1 Silhouette soft szál
 • 3 x 2 ml EJAL 40 skinbooster szérum

Árak

Egy összegben: 618 000 Ft

Havi részletben (12x): 56 600 Ft

Lifting III. kezeléscsomag

 • 2 x 2 ml hialuronsav
 • 2 x 50 egység botox
 • 4-4 COG vagy 1-1 Silhouette soft szál
 • 3 x 2 ml EJAL 40 skinbooster szérum
 • 4 alkalom Venus Legacy kezelés

Árak

Egy összegben: 807 000 Ft

Havi részletben (12x): 74 000 Ft

Gyakori kérdések

a Lifting kezeléscsomagokkal kapcsolatban

Melyik korcsoportba tartozom? Melyik kezeléscsomag a megfelelő számomra?

Az életkor vonatkozásában jó eséllyel kiderül, hogy melyik korcsoportba tartozol. Ugyanakkor vannak szerencsésebb és kevésbé szerencsés genetikájú emberek, akik életkoruknál alacsonyabb, vagy magasabb korcsoportba tartoznak, az arcbőrük biológiai kora alapján. Csomagvásárlás előtt mindig személyes konzultációt javaslunk.

Nincs túl nagy különbség a 50 feletti korcsoporton belüli személyek problémái között?

De, valóban minden arc és minden probléma egyedi, ugyanakkor a csomagok összeállításánál csak kezelési típusokat határoztunk meg, a felhasználás, azaz a kezelés maga mindig egyedi. Például: 2 ml hialuronsavat elhasználhatunk számos arcterületre, az viszont törvényszerű, hogy 2 ml volumenhiány már minden 2-es korcsoportba tartozó arcon jelentkezik.

Hogyan épül fel egy lifting csomag?

A konzultáció alkalmával közösen egyeztetünk egy komplex éves kezelési tervet. 4-6 hetente várunk vissza szépülni, ami 8-12 kisebb, kozmetikai és orvos által végzett kezelést jelent egy év alatt. Konkrét időpontot a következő lépés elvégzéséhez azonban elegendő egy-két héttel előre foglalni.

Ki lehet cserélni egy vagy akár több beavatkozást is a lifting csomagon belül?

Amennyiben valamelyik lifting kezelés nem komfortos számodra, úgy más beavatkozást fogunk javasolni helyette, ez viszont megváltoztathatja a csomag árát.

Lehet kezelésenként fizetni?

Nem, viszont a csomagok megvásárlására két lehetőség is van: vagy egyösszegben a teljes ár rendezése, vagy havidíj fizetése 12 hónapra bontva. A havidíjjal könnyen tudsz kalkulálni, hiszen a lifting csomag összetételtől függően 80-140 euró között van.

Minden arc más és más, miért lenne pont az esztétikai megközelítés egyforma?