Hónalj bo-tox
izzadásgátlás

Búcsút inthetsz a túlzott izzadásnak!

Hónalj bo-tox
izzadásgátlás

Az izzadás egy teljesen természetes fiziológiai reakció a melegre és a fizikai aktivitásra (továbbá a lázra, intenzív tápanyagbevitelre, túlterheltségre), hiszen a szervezet így tartja fenn a megfelelő testhőmérsékletet. Az ezen helyzetektől eltérő túlzott verejtékezés (hyperhydrosis*) azonban látható nyomokat hagy a ruhákon, kellemetlen szagokkal járhat, mindez pedig negatív hatással lehet az önbizalmadra. Ha Neked is ismerős a jelenség, akkor biztosan kipróbáltál már számtalan izzadásgátló terméket, kisebb-nagyobb sikerrel, de semmiképp sem tartós eredménnyel. Pedig létezik megoldás, és egészen egyszerű!

Az orvosesztétikában a bo-tox a legnépszerűbb anyag, amely az izzadásgátlásban is verhetetlen. A bo-tox ugyanis a kezelt területen blokkolja az izmokhoz érkező idegjeleket, így az izzadást termelő mirigyek kiengedő izomzatának időszakos megbénítására is kiváló. Nem csak a fokozott verejtékezés ellen ad megoldást, hanem azoknak is, akik szívesen megszabadulnának a folyamatos dezodor-, általa pedig az állandó vegyianyaghasználattól.

*A hyperhydrosis ráadásul egészségügyi problémára is utalhat: hormonális problémákra, idegrendszeri és belgyógyászati betegségekre. Sok esetben viszont a fokozott izzadás „egyszerűen” alkati dolog, nincs a háttérben kóros eltérés.

A bo-tox izzadásgátlás
előnyei

A hónaljakon a befecskendezett hatóanyag lokálisan gátolja az izmok megfeszülését, így 6-8 hónapig tartó verejtékmentesség érhető el!

Gyors beavatkozás

A kezelés csupán 10-15 perc, nincs hagyományos értelemben vett lábadozási idő (mint pl. műtéti beavatkozások után).

Rövid időn belül érezhető eredmény

Kb. 3-5 nap után már érezhető a hatás, végleges eredmény 2-3 hét után.

Biztonságosan ismételhető és jól kombinálható

A tartós eredmény érdekében a kezelés (egyénenként eltérő időközönként) ismételhető, sőt, lézeres szőrtelenítéssel is kombinálható!

Hogyan zajlik

a bo-tox izzadásgátlás?

Hogyan zajlik a bo-tox izzadásgátlás?
 1. 1.
  Orvosi konzultáció
  Mivel a hónalj bo-tox izzadásgátlás injekciós kezelés, kizárólag orvos végezheti, így már az első alkalommal is a leendő orvosoddal fogsz konzultálni. A konzultáción megtörténik az alkalmasság felmérése, az anamnézis felvétele, valamint a kezelési lehetőségek megbeszélése.
 2. 2.
  Kezelés
  Az injekció előtt berajzoljuk a szúráspontokat, majd fertőtlenítjük és helyi érzéstelenítő krémmel kenjük be a kezelendő területet. Ezt követően fecskendővel, apró szúrásokkal juttatjuk be a hatóanyagot a célrégióba. A teljes kezelés nem több 15 percnél.
 3. 3.
  Az izzadásgátló injekció után
  Előfordulhat enyhe bevérzés, bőrpír, duzzanat és érzékenység, amelyek pár nap után megszűnnek. Kezelés után visszatérhetsz a napi tevékenység folytatásához, de tarts be néhány egyszerű szabályt! A kezelés után semmiképp se nyomkodd, masszírozd a kezelt területet! 12-24 óráig ne használj dezodort, és legalább 2 hétig ne napozz, szaunázz, szoláriumozz, ne végezz megerőltető testmozgást! Minderről természetesen a kezelőorvosod is tájékoztatni fog.
 4. 4.
  Ismétlés és/vagy kezeléskombináció
  A hatóanyag idővel felszívódik (6-8 hónap), ezért a tartós eredmény érdekében javasolni szoktuk a kezelés ismétlését. Ez jellemzően évi 1-2 alkalom. Ha pedig az izzadás mellett a szőrtelenítésnek is búcsút intenél, válaszd Always Fresh csomagunkat!

"Always Fresh" csomag

A hónaljak kezelése iránti kereslet nem csak szexuális preferenciák, divattrendek mentén alakult ki, de az általános higiéné is fontos szempont. Always Fresh csomagunkban a végleges hónalj szőrtelenítés programját izzadásgátlással kapcsoltuk össze, amely kedvelt kombináció férfiaknál és nőknél egyaránt.

A csomag tartalma:
2 alkalom izzadásgátlás 6 alkalom GentleMax Pro tartós lézeres szőrtelenítéssel kombinálva

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

a bo-tox izzadásgátlással kapcsolatban

A hónalj bo-tox izzadásgátlás ára érdekel. Mennyibe kerül?

A hónalj bo-tox izzadásgátlás ára 107.000 Ft. Lézeres szőrtelenítéssel kombinálva (2 alkalom izzadásgátlás + 6 alkalom GentleMax Pro tartós lézeres szőrtelenítés) egy összegben fizetve 291.000 Ft, havi részletfizetéssel 26.700 Ft/hónap.

Biztonságos a hónalj bo-tox?

Röviden: Igen! 🙂 Kicsit bővebben: bár a botulinum toxin egy méreganyag, a pici koncentráció, a felszívódás és a szakértő kezek által végzett kezelésnek köszönhetően veszélytelen. Ráadásul egészségügyi alkalmazása miatt a bo-toxnak nagyon szigorú teszteknek kell megfelelnie és engedélyezési eljárásokon átesnie, amelyeknek maximálisan megfelel. Szóval nincs okod az aggodalomra! Vannak persze esetek, amikor a bo-tox ellenjavallt, de a kontraindikációkról a kezelőorvosod minden esetben tájékoztat. (Erről egyébként külön is írunk egy rövid összegzést kicsit lejjebb.)

Van mellékhatása?

Bo-tox injekció után nem jellemzők a mellékhatások, de a kezelés után előfordulhat enyhe bevérzés, bőrpír, duzzanat, érzékenység, zsibbadás, esetleg fejfájás és viszketés, de ezek pár nap után elmúlnak. Az esetek minimális hányadában előfordulhat a tűszúrás helyén csomósodás, allergia, gyulladás, esetleg izomrángás, de ezek a problémák is megszűnnek pár hét elteltével. A kockázatok mérséklése érdekében minden esetben tartsd be kezelőorvosod utasításait!

Mikor ellenjavallt a bo-tox izzadásgátlás?

Nem végzünk kezelést 18 éves kor alatt és 60-65 éves kor fölött, továbbá terhesség és szoptatás ideje alatt. Ezen túl az alábbi problémák fennállása esetén nem alkalmazható:

 • ismert bo-tox- és albumin-allergia,
 • lázas, gyulladásos betegség,
 • a kezelendő terület fertőzése, gyulladása,
 • bizonyos speciális idegrendszeri vagy izombetegség, autoimmunbetegség,
 • egyes gyógyszerek (kinin, gentamycin, streptomycin tartalmú) szedése.

Fájdalmas a kezelés?

Az injekció előtt érzéstelenítőkrémmel készítjük elő a kezelendő területet. A tűszúráskor esetleg „egy kis csípést” érezhetsz, ami maximum picit kellemetlen, de nem fájdalmas, valószínűbb viszont, hogy észre sem veszed! 🙂

Izzadásgátló injekció után kell otthon ápolnom a kezelt területet?

Nem, de be kell tartanod a kezelőorvosod utasításait!

Végleges az izzadásgátló hatása?

Nem, de 6-8 hónapon át tartós izzadásgátló hatásra számíthatsz. Mint fentebb írtuk, a valóban tartós eredmény érdekében javasolni szoktuk a kezelés ismétlését, ami jellemzően évi 1-2 alkalom.

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

A hónalj izzadásgátlás

ára

Kezelés Ár
Hónalj bo-tox izzadásgátlás 107.000 Ft
Always Fresh (2 alkalom bo-tox, 6 alkalom lézeres szőrtelenítés) 291.000 Ft egy összegben 26.700 Ft/hó (12x)