Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászati szakrendelésünk a Secret Medical orvosesztétikai kezeléseinek alappillére, hiszen komplikált esetekben, valamint ritka szövődmény észlelésénél a bőrgyógyász szakorvos szava mérvadó.

Lehetőség van általános bőrgyógyászati konzultációra is, mely során a bőr betegségei (kiütések, foltok, hólyagok, léziók, szemölcsök, bőrkinövések, bőrfertőzések) kerülnek diagnosztizálásra, valamint kezelésre.

leggyakoribb bőrgyógyászati kórképek

Leggyakoribb bőrgyógyászati kórképek:

  • szemölcsök
  • rendellenes anyajegyek
  • allergiás bőrelváltozások
  • bőrgyulladás (dermatitis)
  • akné
  • psoriázis (pikkelysömör)

Bizonyos kórképeket gyógyszeresen, másokat lézerrel vagy kauterrel kezelünk. Előfordulhat az is, hogy ambuláns műtét válik szükségessé, mert az elváltozást ki kell metszeni, vagy mintát kell venni belőle a pontos diagnózishoz.

Szívügyünk az anyajegy ambulancia propagálása, hiszen az anyajegy szűrésnél fontosabb bőrgyógyászati vizsgálat nincsen. Ez a szűrés akár életet is menthet, mert egyre gyakoribb a rosszindulatú bőrelváltozások megjelenése (akár fiatal korban is), melyek időben történő diagnosztizálása és ellátása esszenciális fontosságú.

Általános szabály, hogy évente egyszer mindenkinek szükséges dermatoszkópos anyajegyszűrésen részt venni (hölgyek esetében ugyanígy kiemelt jelentőségű a rendszeres méhnyakrák szűrés!), amennyiben pedig korábban már ellátásra került rosszindulatú bőrbetegség, 3 havonta kell anyajegyszűrést végezni. A várandósoknak és a változó korú nőknek szintén 3 havonta javasolt a szűrés, mert náluk a hormonális változások gyakrabban indítanak meg a nyugalmi állapottól eltérő bőrfolyamatokat.

bőrgyógyászat - anyajegy szűrés

A vizsgálatokat végzi

Dr. Jánosy Eszter

Bőrgyógyász, nemigyógyász,
kozmetológus szakorvos
Rendelési idő: kedd 13:00-20:00

Bőrgyógyászati szakrendelés árak

Vizsgálat Ár

Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálat

30.000 Ft

Anyajegyek szűrővizsgálata dermatoszkóppal

30.000 Ft

Dermatoszkópos családi anyajegyszűrés kedvezménnyel - szülővel érkező gyermekek esetén az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:
- 7 év alatt ingyenes (szülőnek teljes ár)
- 7-14 éves korban 50% kedvezmény (szülőnek teljes ár)
- 14-18 éves korban 30% kedvezmény (szülőnek teljes ár)

30.000 Ft-tól

Szemölcsök eltávolítása (1-3)

38.000 Ft

Szemölcsök eltávolítása (4-6)

43.000 Ft

Szemölcsök eltávolítása (7-10)

49.000 Ft

Fibróma eltávolítás (1-3)

43.000 Ft

Fibróma eltávolítás (4-6)

48.000 Ft

Fibróma eltávolítása (7-10)

52.000 Ft

Receptírási díj (vizsgálat nélkül)

5.000 Ft