Simetro kezelés

Azonnali ráncfeltöltő hatás
és hosszútávú kollagén stimuláció
kalcium-hirdoxiapatittal

A simetro kezelésről

A Simetro az egyik legújabb filler, melynek hatóanyagai az azonnali feltöltő hatás mellett hosszú távon is stimulálják a természetes kollagéntermelést. A Simetro az Ellanse-hoz hasonlóan a nem hialuronsav alapú esztétikai töltőanyagok* csoportjába tartozik. Alapja a kalcium-hidroxiapatit, amely hosszútávon volumenizál, illetve van egy vivőanyag is, ami rövidtávon gondoskodik róla.

A Simetro kezelés során 1,25 ml kalcium-hidroxiapatit tartalmú gélt használunk, melyet vagy vékony tűvel, vagy kanüllel injektálunk a kezelendő területbe. Attól függően, hogy milyen mélységbe és milyen lokációba injektálunk, a szérumot akár 2-4 ml-re tovább hígíthatjuk.

Kettős hatás:
visszapótol & aktivál

Időpontkérés konzultációra

*Hasonló elven működik, de a kollagénstimulációt más hatóanyaggal éri el az Ellanse kezelés. Azt, hogy számodra melyik kezelés a legjobb – hialuronsavas feltöltés vagy nem hialuronsav alapú filler, a személyes konzultáció alkalmával részletesen átbeszéljük.

Fontos! Simetro kezelés után végzett röntgenen mint egy homokvihar látszik a szétoszlatott hidroxiapatit. Ezt különösen a dekoltázsnál (mellkas RTG), valamint a kézfejnél (pl. traumás sérülés miatt szükségessé vált RTG) fontos észben tartani. Ilyen esetben jelezni kell a kezelőorvos felé, hogy a Simetro-t fogják műtermékként észlelni a RTG felvételen!

Mely területeken
milyen problémákra

alkalmazható az Simetro kezelés?

Az arc kezelése mellett a Simetro a nyak, a dekoltázs és kézfej ránctalanító kezelésében kifejezetten kedvelt és előnyben részesített anyag. Semmit sem veszíthetsz, csak éveket a megjelenésedből!

milyen problémákra alkalmazható a simetro kezelés

Az Simetro kezelés előnyei

3 az 1-ben hatás: azonnali ráncfeltöltés, tartós kollagén stimuláció

Azonnali ráncfeltöltő hatása van és a bőr volumenizálása is hosszú távon biztosított: a kalcium-hidraxiapatit még a filler felszívódása után is stimulálja a sejtek természetes kollagén termelését.

Gyors beavatkozás

A Simetro kezelés mindössze 30 perc, az előkészületekkel és utókezeléssel együtt, cserébe 2 évig tuti a hatás!

Ismételhető és jól kombinálható

Ahogyan a hialuron alapú töltőanyagok, és az Ellanse, a Simetro is kiválóan kombinálható bőrmegújító, kozmetikai és lifting kezelésekkel, javítva az elérhető eredményt.

Hogyan zajlik

a Simetro kollagén stimuláló kezelés?

hogyan zajlik a simetro kezelés
 1. 1.
  Szakorvosi konzultáció
  Mivel töltőanyagról van szó, kizárólag orvos végezheti a kezelést, így már az első alkalommal is a leendő orvosoddal fogsz konzultálni. A konzultáción felmérjük az alkalmasságod, megtörténik az anamnézis felvétele, valamint megbeszéljük az elképzeléseid és a kezelési lehetőségeket. Amennyiben nincs kizáró ok, és erre esik a választás, akár már az első találkozásunkkor elvégezhető a Simetro kezelés.
 2. 2.
  Kezelés
  A kezelés előtt fotót készítünk a kezelendő területről, majd érzéstelenítő krémmel kenjük be, ami 10-15 perc alatt hat. Ezután megtisztítjuk a bőrt, és vékony (27G) tűvel, vagy jellemzőbben tompa végű kanüllel injektáljuk be a hígított gélt. Ezt követően jegeljük a területet, végül újabb fotót készítünk.
 3. 3.
  A Simetro kezelés után
  Előfordulhat enyhe bevérzés, duzzanat és érzékenység a szúráspontokon, amelyek pár nap után megszűnnek. A töltés után visszatérhetsz a napi tevékenység folytatásához, de tarts be néhány egyszerű szabályt! A kezelés után TILOS
  • 24 órán keresztül a kozmetikumok, smink használata,
  • 5 napig az intenzív izzadással járó sport, szauna,
  • 1 hétig a napozás, szolárium, fényvédő használata ajánlott.
 4. 4.
  Kezeléskombináció
  Jól kombinálható bőrmegújító, kozmetikai és lifting kezelésekkel, javítva az elérhető eredményt, például a Dekoltázs és nyak fél vagy 1 éves Kezelésprogramjának is szerves részét képezi!

Szeretnél másodvéleményt? Vagy harmadikat… sokadikat? Olvasd el pácienseink véleményét a kezelésről! 🙂

Szeretnéd látni, hogy hogyan zajlik egy kezelés?
Less be a kulcslyukon! 😉

Gyakori kérdések

a Simetro kezeléssel kapcsolatban

Szeretnék ráncfeltöltést. Hialuron vagy nem hialuron alapú töltőanyag való nekem?

Számos tényező befolyásolja a választ, nincs univerzális szabály. Gyere el ingyenes konzultációnkra, ahol közösen megtaláljuk a számodra ideális kezelést!

A Simetro olyan, mint a Radiesse kezelés?

A Simetro a Radiesse-hez hasonlóan egy nem hialuronsav, hanem hidroxiapatit alapú filler. Ezeknél a kezeléseknél is számos egyéni tényező befolyásolja, hogy melyik anyagot javasoljuk a pácienseink számára.

Simetro vagy Ellanse?

A Simetro nagyon hasonló az Ellanse-val, gyakorlatilag több különbség van 2 hialuronsav között, mint a Simetro és az Ellanse között. Viszont a hatóanyaguk más: a Simetro hatóanyaga kalcium-hidroxiapatit, az Ellanse pedig 70%-ban carboxymetil-cellulózból (CMC), 30%-ban polycaprolactone-ból (PCL) áll. Az, hogy számodra melyik a nyerő, a konzultáció alkalmával fog kiderülni.

A Simetro kezelés ára érdekel. Mennyibe kerül?

A kezelés ára 135.000 Ft.

Mikor ellenjavallt a Simetro kezelés?

18 éves kor alatt, terhesség, illetve szoptatás ideje alatt nem végzünk kezelést. Emellett az aktív bőrbetegség, gyulladás, fertőzés a kezelt bőrterületen kizáró ok. A rendszeresen szedett gyógyszereidről, esetleges allergiákról a kezelés előtt tájékozódunk.

Fájdalmas a Simetro kezelés?

A kezelést egy vékony tűvel vagy kanüllel végezzük, ezért a páciens apró szúrásokat érez, jelentős fájdalommal azonban nem kell számolni. A kezelést megelőzően érzéstelenítő krémmel zsibbasztjuk el a szúrási pontokat.

Simetro kezelés után kell otthon ápolnom a kezelt területet?

Nem, de be kell tartanod a kezelőorvosod utasításait (24 órán keresztül tilos a smink, kozmetikum használat; 5 napig tilos az izzadással járó sport, szauna; 7 napig tilos a napozás, szoli, és fontos a fényvédő használata!)

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?
Ne tartsd magadban! Írd meg nekünk és rövid időn belül válaszolunk!

Kérdésem van!

A Simetro kezelés ára

Ár
A Simetro kezelés ára / ml 135 000 Ft