Laser is coming!

- A tél a legjobb időszak a lézeres kezelésekre

lézeres kezelések

Ha régóta szemezel valamilyen lézeres arckezeléssel vagy tartós lézeres szőrtelenítéssel, eljött az idő! Ha nincs akadálya, ne várj tovább, a tél ugyanis a lézerszezon, a legjobb időszak a lézeres kezelések elvégzéséhez!

Miért a tél a lézerszezOn, a lézeres kezelések ideális időszaka?

A fő ok a Nap, a magyarázat viszont kettős.

Egyrészt, a legtöbb lézert nem lehet lebarnult bőrön alkalmazni. Oké, nagyjából bármikor le lehet barnulni (pláne, ha rásegítesz egy kis szolival), de jellemzően nyáron barnábbak vagyunk, mint a többi évszakban. Amint kifakult a nyári barnaságod/visszanyerted az „irodaszíned”, már jöhetsz is!

Ha viszont nyáron sem vagy egy megtestesült bronzszobor, akkor is érdemes inkább kivárnod az őszt, telet… Ugyanis a másik magyarázat, hogy egyes lézerek „fényérzékenyítik” a bőrt. Vagyis a lézerrel kezelt bőrfelület a kezelést követő rövid időszakban könnyen hiperpigmentálódhat (foltosodhat, bebarnulhat). A nyári hónapokban nehéz elbújni a nap elől, ezért praktikusabb az őszi, téli időszakra tervezni ilyen típusú kezeléseket. Elképzelhető persze, hogy nyáron is jönnöd kell (pl. szőrtelenítés protokoll), ilyenkor figyelj rá, hogy a kezelés előtti 2-3 hétben ne napozz, ne csoki barna bőrrel érkezz és a kezelés után használj 50 faktoros fényvédőt!

Mire használjuk az orvosi lézereket a Secret Medicalnál?

A Candela CO2RE lézert:

 • resurfacingre, vagyis bőrmegújításra (ebben egyszerűen verhetetlen!),
 • hegkezelésre,
 • tág pórusok kezelésére,
 • dyschromia (pigmentfoltok) kezelésére,
 • apró ráncok kezelésére,
 • pirosság (redness) kezelésére.

A Candela CO2RE (aesthetic) laser készüléke a legmodernebb technológia, a lézerek Rolls-Royce-a, amely összehasonlíthatatlan más szén-dioxid lézerekkel, azok tudásával.

Candela CO2RE ablatív lézer

A Candela Frax Pro non-ablatív lézert az ablatív „nagytestvéréhez” hasonlóan szintén bőrmegújításra, jóindulatú pigment elváltozások és felszínes, apróbb ráncok kezelésére használjuk, továbbá az ajkak növelésére, szöveteinek helyreállítására is bevethető.

A Secret Medicalban a Frax Pro 1940 nm-es kezelőfejével dolgozunk, a bőrfelszínt kezeljük vele, ezáltal nem okozunk szöveti traumát. Ebből adódóana kezelés nagy előnye, hogy a „lézerszezonon” kívül (nyáron) is bevethető és a kezelés után azonnal visszatérhet a páciens a mindennapi tevékenységekhez.

Candela Frax Pro non-ablatív lézer

A két technológia (ablatív és non-ablatív) egymást követő alkalmazásával a striák kezelésére is hatékony megoldást tudunk nyújtani:

 1. A CO2RE szén-dioxid lézeres kezelés nagymértékben javítja a bőr alsó, mély szöveti rétegeit. Általában 2-3 kezelés ajánlott (4-6) hetente. Ez jelenti a drasztikusabb beavatkozást.
 2. A Frax Pro (1940nm) a megmaradó, jól elhalványult striák kezelésében ad hatékony megoldást, mint utókezelés.

A Candela GentleMax Prot mindenekelőtt tartós lézeres szőrtelenítésre vetjük be, de mivel kettős lézerforrást kombinál (Alexandrit és Nd-YAG párosításával), így a kezelési spektrum is igen széles.
Alkalmas még:

 • pigmentrendellenességek kezelésére,
 • napkárosodott bőr kezelésére,
 • enyhébb érproblémákra, visszérkezelésekre, hajszálerek kezelésére, illetve
 • körömgomba kezelést lehet ezzel a lézerrel végezni.

(Ezekről a felhasználási területekről lézeres seprűvéna kezelés oldalunkon olvashatsz még.)

Ez a gép a kategória legprecízebb és legkifinomultabb lézere a tartós szőrtelenítés piacán, a lézeres szőrtelenítés aranystandardja.

Candela GentleMax Pro

Kakukktojás: intimlézer

Az intim lézeres kezelések több szempontból is kilógnak a sorból. Ezek a beavatkozások az év bármely időszakában biztonsággal elvégezhetők, de kizárólag hölgyeknek nyújtanak segítséget az intim területek problémáinak megoldására.

A Secret Medicalnál elérhető Candela CO2RE Intima gépe a világ legbiztonságosabb intim lézeres kezelését teszi lehetővé, teljeskörűen (kívül-belül). Az intim lézeres kezelést minden esetben megelőzi egy személyes szakorvosi konzultáció, továbbá szükség van egy fél évnél nem régebbi negatív cytológiai leletre.

Candela CO2RE ablatív lézer

Most, hogy átrágtuk a témát és ismered a kínálatunkat, kíváncsiak vagyunk…

Neked melyik a nyerő, mire szavazol a lézerszezONban?