Ingyenes konzultáció

Az esztétikai kezelések alapja

Mi történik

az ingyenes esztétikai konzultáción?

Mi történik az ingyenes esztétikai konzultáción?
 1. 1

  Felmérjük az állapotod

  Új vendégeinkkel az első kezelés előtt minden esetben megbeszéljük az elképzeléseiket és céljaikat, illetve felvesszük az anamnézist, amely során kitérünk a korábbi kezelésekre, gyógyszerérzékenységekre, műtétekre, belszervi és egyéb betegségekre. Az ingyenes szépészeti konzultáció időtartama 30 perc.
  Amennyiben már jártál máshol esztétikai kezelésen és rendelkezel kezelési füzettel, kérünk, hozd magaddal, hiszen tudnunk kell, hogy az általunk végzendő kezelés összeegyeztethető-e a korábbi terápiákkal!

 2. 2

  Összevetjük az elvárásokat és a realitást

  Az orvosesztétikai konzultáció következő lépése, hogy a páciens elvárásait összevetjük a realitással, és megbeszéljük a kezelések várható eredményeit. Irreális célokat soha nem vállalunk, szükség esetén drasztikusabb terápiákra irányítjuk át az érdeklődőt.
  Amennyiben szükséges, kidolgozunk egy hosszú távú kezelési tervet, amely összhangban áll a páciens céljaival, és az előirányzott anyagi kerettel.

 3. 3

  Megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket

  A konzultáció zárásaként bőrceruza és tükör segítségével bemutatjuk, majd részletesen átbeszéljük, hogy mi történik a kezelés(ek) során. Erre minden esetben sort kerítünk a terápia előtt, ezért amennyiben a páciens már az első látogatásakor konkrét kezelésre szeretne bejelentkezni, úgy elég arra időpontot foglalni.

Tedd meg az első lépést a tartós szépség felé!

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra